F Έτοιμο το Τρίο Στούτζες των αδελφών Farrelly αλλά ...κανείς δεν έχει δει τίποτα! - FilmBoy Έτοιμο το Τρίο Στούτζες των αδελφών Farrelly αλλά ...κανείς δεν έχει δει τίποτα! - FilmBoy
  • Latest News

    Έτοιμο το Τρίο Στούτζες των αδελφών Farrelly αλλά ...κανείς δεν έχει δει τίποτα!

    Είμαι πολύ περίεργος να δω τί έχουν κάνει ο Peter και ο Bobby Farrelly με το The Three Stooges, μια ταινία που ήθελαν να κάνουν πολλά χρόνια πριν και τελικά γύρισαν στις αρχές του χρόνου στην Atlanta.

    Έχουν καταλήξει σε κάτι που να έχει σχέση με την κωμική απήχηση που είχαν οι γνήσιοι Stooges στις δεκαετίες '20, '30 και αργότερα.

    Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μήνες και η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη, γι'αυτό και ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για τον Απρίλιο του 2012.

    Το Τρίο Στούτζες παίζουν ο Sean Hayes ως Larry, ο Ελληνοκαναδός ηθοποιός Chris Diamantopoulos ως Moe και ο Will Sasso ως Curly.

    Όσον αφορά το τί θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους αδερφούς Farrelly ...ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε.

    Μέλη του συνεργείου γυρισμάτων στην Atlanta είπαν ιστορίες για μια πραγματικά μεγάλη εξωφρενική χοντροκομμένη κωμωδία, κάτι που σημαίνει ότι οι Farrelly brothers θα αφήσουν πάλι το στίγμα τους.

    Το THR προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις στο γενικό στόρι, λέγοντας ότι '...το Τρίο Στούτζες θα προσπαθήσουν να σώσουν το πατρικό τους σπίτι αλλά κατά λάθος θα μπλεχτούν σε μια δολοφονία και με μια ανατροπή στο σύγχρονο κόσμο θα καταλήξουν να πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικό reality show.'


    Μέχι σήμερα δεν έχουμε δει ούτε καν μια εικόνα από το cast - πόσο μάλλον κάποιο trailer - αλλά φαντάζομαι δεν θα αργήσει πολύ. 

    Στο The Three Stooges θα παίζουν ακόμη η Jane Lynch, η Jennifer Hudson, η Sophia Vergara, ο Stephen Collins και άλλοι.

    Υπάρχει κανείς που να ανυπομονεί γι'αυτό;


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έτοιμο το Τρίο Στούτζες των αδελφών Farrelly αλλά ...κανείς δεν έχει δει τίποτα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top