F Πώς η Weta έκανε πίθηκο ψηφιακά τον Andy Serkis στο Rise of Planet of the Apes! - FilmBoy Πώς η Weta έκανε πίθηκο ψηφιακά τον Andy Serkis στο Rise of Planet of the Apes! - FilmBoy
  • Latest News

    Πώς η Weta έκανε πίθηκο ψηφιακά τον Andy Serkis στο Rise of Planet of the Apes!

    Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στις ταινίες με πιθήκους είναι ότι πρέπει να έχεις χιλιάδες εκπαιδευμένους αληθινούς ή να χρησιμοποιήσεις την εξελιγμένη τεχνολογία του motion capture με ηθοποιούς - και πρέπει να το κάνεις να φαίνεται αληθινό (τουλάχιστον να μη φαίνεται χαζό).

    Η Weta έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή τη τεχνική/τεχνολογία.

    Το video που ανακάλυψα δείχνει κάποια από τα 'ταλέντα' της Weta καθώς και την εκπληκτική δουλειά του Andy Serkis στο Rise of Planet of the Apes, με πλάι-πλάι video με τη πραγματική εικόνα και την επεξεργασμένη της ταινίας και το πως απεικονίστηκαν τα συναισθήματα και οι γκριμάτσες του Serkis στον Ceasar.

    Επίσης θα πάρουμε μια ιδέα για το που έχει φτάσει η τεχνολογία στο Hollywood σήμερα, ακόμα και σε ταινίες που θα νόμιζες ότι δε χρειάζεται (θυμάστε το αντίστοιχο video του Black Swan;).

    Ένα video που δε πρέπει να χάσετε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πώς η Weta έκανε πίθηκο ψηφιακά τον Andy Serkis στο Rise of Planet of the Apes! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top