F Απίστευτο video για τα ψηφιακά εφέ του Black Swan - FilmBoy Απίστευτο video για τα ψηφιακά εφέ του Black Swan - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτο video για τα ψηφιακά εφέ του Black Swan

    Τα ψηφιακά εφέ δεν φαίνεται να είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του Black Swan του Darren Aronofsky.

    Δόθηκε μεγάλη προσοχή στο να δείχνει αληθινή και γήινη ταινία για να μπορούμε να δώσουμε έμφαση στα αισθήματα της παράνοιας και τον ψυχολογικό αποπροσανατολισμό του χαρακτήρα της Natalie Portman και φυσικά το πετυχαίνει.

    Αλλά ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή και το Hollywood έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό από αυτό που λέμε απλή κινηματογραφική ταινία, με ηθοποιούς, σενάριο και σκηνικά.

    Το FilmBoy από σήμερα θα σας κάνει να βλέπετε σινεμά με άλλη οπτική και αν σε κάποιους αυτό ακούγεται απειλητικό, έχουν δίκιο.

    Θα σας χαλάσει πολλά από αυτά που νομίζετε (και νόμιζα) ότι συμβαίνουν σε μια ταινία, ειδικά σε φιλμ που νομίζεις ότι τα CGI είναι ελάχιστα, συμπληρωματικά και αμελητέας σημασίας.

    Το Black Swan δεν ήταν υποψήφιο για τα Οπτικά του εφέ, δεν ήταν καν στη λίστα της Ακαδημίας στα 15 της πρώτης διαλογής, κι όμως όσοι δείτε το παρακάτω video που βρήκα στο Look Effects θα απορήσετε γι’αυτό.

    Η εν λογω εταιρεία δείχνει τη σπουδαία δουλειά της, πώς ενσωματώθηκαν ψηφιακά εφέ στην ταινία για να ενισχύσει την ιστορία και την ατμόσφαιρα και πέρα από τα προφανή, υπάρχουν πολλά που δεν ήταν δυνατόν να καταλάβει κανείς.

    Ορισμένα από αυτά έχουν να κάνουν με τους χορευτές και τη Natalie Portman, η οποία θέλει να πιστεύουμε ότι έκανε όλα τα χορευτικά η ίδια – και είμαι σίγουρος ότι έκανε αρκετά - αλλά το video θα αποκαταστήσει ολόκληρη την αλήθεια.

    Σημείωση για όσους δεν έχουν δει ακόμη την ταινία:
    Ίσως υπάρχουν και μερικά spoilers.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτο video για τα ψηφιακά εφέ του Black Swan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top