F Επίσημο trailer για το πολυσυζητημένο We Need To Talk About Kevin - FilmBoy Επίσημο trailer για το πολυσυζητημένο We Need To Talk About Kevin - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer για το πολυσυζητημένο We Need To Talk About Kevin

    Αν και συνοδεύτηκε από μικτές κριτικές στην πρεμιέρα της στις Κάννες, το We Need To Talk About Kevin της Lynne Ramsay είναι μάλλον η πιο συζητημένη indie ταινία της χρονιάς.

    Βασισμένη στο βιβλίο του Lionel Shriver, η ταινία χαρακτηρίστηκε δύσκολη αλλά συναρπαστική και, παρά τις αμφιβολίες για την ευρεία αποδοχή και το ακραίο θέμα της, πήρε διανομή για την Αμερική από την Oscilloscope για το Δεκέμβρη.

    Η Tilda Swinton και ο John C.Reilly παίζουν τους γονείς του μικρού Kevin (Ezra Miller στην έκδοση του χαρακτήρα ως έφηβου) που θα γίνει ο δράστης ενός μακελειού στο σχολείο.

    Αλλά το πραγματικό αντικείμενο της ταινίας δεν είναι η δολοφονία αλλά οι συνέπεις, και συγκεκριμένα το πως αντιμετωπίζεις το να είσαι γονιός ενός τέρατος.

    Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποιο επίσημο trailer αλλά η ταινία ανοίγει στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο, έτσι έχουμε ένα 1ο trailer – ευτυχώς στα αγγλικά με γαλλικούς υπότιτλους.

    Η γνώμη σας; 





    We Need to Talk About Kevin trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer για το πολυσυζητημένο We Need To Talk About Kevin Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top