F Επιτέλους trailer για τη θριαμβεύτρια ταινία του Sundance, Like Crazy - FilmBoy Επιτέλους trailer για τη θριαμβεύτρια ταινία του Sundance, Like Crazy - FilmBoy
  • Latest News

    Επιτέλους trailer για τη θριαμβεύτρια ταινία του Sundance, Like Crazy

    Το Like Crazy έρχεται με μεγάλη φόρα από το φεστιβάλ του Sundance όπου κέρδισε το Grand Jury prize, το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τη Felicity Jones, ένα μεγάλο deal διανομής με τη Paramount Vintage και αρκετό buzz για να κάνει όλους μας να το συγκρίνουμε με το all time classic Love Story.

    Όπως όλα τα επίδοξα υποψήφια για Όσκαρ φιλμ περίμενε υπομονετικά αρκετούς μήνες και άφηνε το Hollywood να τελειώσει με τα καλοκαιρινά άψυχα blockbusters.

    Σήμερα όμως, η Paramount έβγαλε το 1ο επίσημο trailer της ρομαντικής ταινίας του Drake Doremus με πρωταγωνιστές τον Anton Yelchin και τη Felicity Jones που υποδύονται δύο φοιτητές που ερωτεύονται αλλά η απόσταση θα τους χωρίσει.

    Το trailer δεν είναι κάτι ιδιαίτερο δυστυχώς αλλά οι κραυγές που έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

    Το Like Crazy θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου 2011.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.  





    Like Crazy trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επιτέλους trailer για τη θριαμβεύτρια ταινία του Sundance, Like Crazy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top