F Ο Bruce Willis στο G.I.Joe 2 και παράξενη διαρροή νέων χαρακτήρων - FilmBoy Ο Bruce Willis στο G.I.Joe 2 και παράξενη διαρροή νέων χαρακτήρων - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bruce Willis στο G.I.Joe 2 και παράξενη διαρροή νέων χαρακτήρων

    Γράφει ο Bustart.

    Η μεγάλη μεταγραφή που λέγαμε στο χθεσινό post (και το αποκάλυψε ένας αναγνώστης στα σχόλια)  είναι ο Bruce Willis

    Με όσα έχει κάνει στις προηγούμενες ταινίες του (από πού να ξεκινήσει κανείς) είναι δικαιωματικά ο 1ος Joe! 

    Και λέμε πρώτος καθώς θα ενσαρκώσει το χαρακτήρα του General Joe Colton, του ανθρώπου δηλαδή που στα comics/animations δημιούργησε την original ομάδα των G.I. Joe, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο ως ο αυθεντικός “G.I. Joe.
     
    Στην ουσία ο ρόλος του Bruce Willis έρχεται για να καλύψει (και να ανεβάσει και ένα-δυο επίπεδα στο χαλαρό) το κενό που άφησε η αποχώρηση του Dennis Quaid από το sequel. 


    Καλός ο Duke, αλλά ο πόλεμος θέλει και την εμπειρία.

    Σίγουρα η παρουσία του Willis, αν και σε συμπληρωματικό ρόλο, προσδίδει έξτρα πόντους στην προσπάθεια ...



    ...που κάνει ο σκηνοθέτης John Chu να σβήσει την κακή εντύπωση που άφησε η 1η ταινία (που για μένα, αν εξαιρέσεις το ατόπημα με Duke και Baroness τη βρήκα διασκεδαστική) αλλά και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει σκηνοθετήσει κάτι σημαντικό. 

    Τις ταινίες Step Up έχει ο άνθρωπος στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής και σίγουρα το sequel του G.I. Joe είναι η δίκη του μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τη μετριότητα.

    Και η Paramount μέχρι στιγμής τον βοηθάει σημαντικά. 

    Μπορεί να έφυγε σχεδόν όλο το cast της 1ης ταινίας (μαζί φυσικά και οι αντίστοιχοι χαρακτήρες) και να μειώθηκε το budget, αλλά του έχει δώσει, μέχρι στιγμής, μερικά σημαντικά ονόματα για να δουλέψει. 

    Dwayne Johnson, Ray Stevenson και φυσικά Bruce Willis, θα βρεθούν στα σκηνικά της ταινίας. 
    Και φυσικά το δίδυμο που έχει δουλέψει το σενάριο, Rhett Reese και Paul Wernick, μόνο τυχαίοι δεν είναι.
     
    Ας ελπίσουμε πως θα ανταποκριθεί σε αυτά που μας έχει υποσχεθεί. 


    Μια πιο “down and dirty” και πιο «σκληρή» ταινία, που θα βασίζεται περισσότερο στους χαρακτήρες της παρά σε εντυπωσιακές σκηνές μάχες, χωρίς φυσικά να λείπουν οι τελευταίες. 
    Αυτό έλειπε! 
     
    Εσείς μέχρι τώρα ψήνεστε για ένα δεύτερο G.I. Joe;


    Update:
    Αφού έστειλα το κείμενο στον Κωνσταντίνο, κυκλοφόρησαν στο internet, συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα “io9” ονόματα καινούργιων χαρακτήρων που η παραγωγή έστειλε ώστε να γίνει το κατάλληλο casting. 


    Όταν γράφουμε «έστειλε» εννοούμε πως τα έδωσαν στους υπεύθυνους για το cast, μαζί με κάποια περιγραφή του κάθε ρόλου, ώστε να ξεκινήσει το casting. 
    Με λίγα λόγια τα ονόματα αυτά διέρρευσαν με κάποιο τρόπο στο internet.
     

    Διαβάστε πως ακριβώς τα περιέγραψε το site “io9”:
    «New additions to the Joe team look to include Walker (the token wise-cracker), Robyn (a female weapons expert), and Brock (a tough guy from the hood)…»
     

    Τα ονόματα Walker, Robyn, και Brock πραγματικά δε μου θύμισαν τίποτα. 
    Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan των G.I. Joe, αλλά τις εξετάσεις μου τις έχω περάσει! 

    Αρχικά σκέφτηκα πως πάνε να το χαλάσουν το θέμα εισάγοντας χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στο franchise ...και πάνε και τσάμπα τα καλά λόγια που έγραψα μέχρι τώρα!
     
    Μόλις βγήκε όμως ο ένας σεναριογράφος, Rhett Reese και διέψευσε την είδηση το έψαξα λιγάκι παραπάνω. 


    Μια διάψευση δε σημαίνει απαραιτήτως πως αυτά που βγήκαν δεν είναι και αλήθεια, πολλές φορές έχουμε δει στο παρελθόν φήμες να τις βγάζουν επίτηδες οι εταιρείες για να δουν την αντίδραση του κόσμου και να τις διαψεύδουν στη συνέχεια.
     
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει. 

    Τα ονόματα που κυκλοφόρησαν είναι μάλλον «κωδικά» ονόματα που χρησιμοποίησε η παραγωγή για εσωτερική χρήση και μάλιστα, σύμφωνα με κάποιον που δούλεψε στη πρώτη ταινία, άρα και ξέρει και την διαδικασία, προέρχονται από αρχικά προσχέδια του σεναρίου. 

    Πιθανότατα δηλαδή να αναφέρονται σε ρόλους (όπως πχ του Roadblock, που ταιριάζει με το Brock) που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.
     
    Το αναφέρουμε, καθώς δεν θέλουμε να ανεβάζουμε (σημαντικές) ανακρίβειες στο FilmBoy. 


    Προτιμούμε να καθυστερήσουμε λίγο την είδηση και να το ψάξουμε όσο μπορούμε καλύτερα (σε fan forums μπορείς να βρεις σημαντικές ειδήσεις) - και το έχουμε κάνει αυτό αρκετές φορές αν θυμάστε - παρά να σας παραπληροφορήσουμε.
     
    Το σημαντικό είναι πως η παραγωγή φαίνεται να προχωράει σωστά με ένα δυνατό cast που μας έχει ενθουσιάσει για κάτι καλό.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bruce Willis στο G.I.Joe 2 και παράξενη διαρροή νέων χαρακτήρων Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top