F Ο Johnny Depp έτοιμος να συμφωνήσει για το 5ο Pirates of the Carribean - FilmBoy Ο Johnny Depp έτοιμος να συμφωνήσει για το 5ο Pirates of the Carribean - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp έτοιμος να συμφωνήσει για το 5ο Pirates of the Carribean

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Ο Johnny Depp βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει για πέμπτους Πειρατές

    Η Disney θέλει! 

    Ο Jerry Bruckheimer, αυτός κι αν θέλει! 
    Το 1 δισεκατομμύριο σε πωλήσεις εισιτηρίων ...τι λέτε, θέλει? 
    «Εννοείται!»

    Ο μόνος που πρέπει να θέλει τώρα είναι ο λατρεμένος μας Johnny Depp ,να αναλάβει για ακόμα μια φορά το ρόλο του δανδή (κάπου εδώ θα πρέπει να υπάρχει ένα ‘captain’) Jack Sparrow, ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες για την Πέμπτη ταινία.

    Όσοι είδατε ‘καλά καλά’ το “Stranger Tides”, μαζί κι εγώ, μπορεί να υποψιαστήκατε ένα πιθανό sequel, και με την εισπρακτική επιτυχία του, προφανώς η παραγωγή ψήνεται.

    Ο Depp από τη μεριά του ήθελε ...



    ...να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μεταξύ των ταινιών, ώστε να του δοθούν ευκαιρίες και για άλλους ρόλους, και το ζήτησε από τη Disney, όταν ο Terry Rossio παρουσίασε ένα πιθανό σενάριο πριν καλά καλά βγουν οι τέταρτοι Πειρατές στο πανί.

    Ίσως όμως η παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία του Stranger Tides να τον έκανε να ξανασκεφτεί το θέμα του χρόνου και τώρα είναι σε σκέψεις και διαπραγματεύσεις.


    Αλλά είναι και κάτι άλλο.
    Ο Johnny Depp έχει βγάλει $350 εκατομύρια από τις 4 ταινίες των Πειρατών (...ναι, σωστά το έγραψα, $350 εκατομύρια), όπως έχει γράψει το The Wrap 
    οπότε θεωρήστε βέβαια την επιστροφή του στο επόμενο Pirates of the Carribean.

    Ελπίζω και το σενάριο να είναι αντάξιο των προκατόχων του για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν και πολλοί, ξέρω, θα διαφωνήσουν από τώρα μαζί μου!

    Παραδεχτείτε όμως ότι θέλουμε κι άλλο captain Jack, να ‘χουμε να πορευόμαστε!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp έτοιμος να συμφωνήσει για το 5ο Pirates of the Carribean Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top