F Comic Con 2011: The Twilight panel - Δηλώσεις και video - FilmBoy Comic Con 2011: The Twilight panel - Δηλώσεις και video - FilmBoy
  • Latest News

    Comic Con 2011: The Twilight panel - Δηλώσεις και video

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος. 

    Η πόλη του San Diego δεν κοιμάται, αφού είναι αυτές οι μέρες του χρόνου που διεξάγεται η συναρπαστική έκθεση του Comic-Con.

    Έλαχε λοιπόν σε μένα ο (σικέ!) κλήρος να πω και δυο λόγια για το νέο chapter του βρυκολακικού love story “Twilight Saga: Breaking Dawn”, που έχει το δικό του panel και σ’ αυτό κατέφτασαν για την προώθηση της ταινίας οι αστέρες του franchise Robert Pattinson, Kristen Steward και Taylor Lautner.

    Οι ηθοποιοί παραβρέθηκαν στο panel για να πουν δυο λόγια για την ταινία, να συνομιλήσουν μαζί με τους fans και να παρακολουθήσουν μαζί τους και μερικά βιντεάκια από σκηνές του νέου sequel.

    Στο τέλος του ποστ θα δείτε μεγάλο μέρος της συνέντευξης των τριών πρωταγωνιστών, ενώ ενδιάμεσα μη χάσετε το video της αναμονής των φαν, την Ashley Greene και άλλους δευτεραγωνιστές της ταινίας να βγαίνουν στις 6.30 το πρωί για να μιλήσουν με τους φανς (που κοιμήθηκαν έξω για να μπουν πρώτοι!) καθώς και το χαμό μόλις μπήκε στο panel το τριο.


    Ο Robert Pattinson σχολιάζοντας τα γυρίσματα στη Βραζιλία, δήλωσε ότι, ενώ τις πρώτες μέρες ο καιρός ήταν τέλειος, έπειτα έγινε χάλια, με βροχές και καταιγίδες, σαν να ήταν ταξίδι του μέλιτος στην Αγγλία.

    Ειδικά η φράση «Παίζαμε επιτραπέζια αντί να κάνουμε έρωτα στην παραλία» ξεσήκωσε πολύ ‘σούσουρο’!

    Επίσης για την σκηνή της γέννας, είπε: 


    'Δεν δίνεται η ευκαιρία να παίξεις τον Edward με τέτοιο τρόπο ώστε κυριολεκτικά να ξέρει ότι είναι αβοήθητος. 
    Είτε έχει τον έλεγχο, είτε προσποιείται ότι τον έχει, αλλά εδώ δεν υπάρχει κανένας και δεν μπορεί να κάνει τίποτα και είναι τελείως απελπισμένος. 

    Κανονικά, όταν συμβαίνει αυτό, έρχεται η Bella και σώζει την κατάσταση.
    Αλλά η Bella δεν είναι εκεί … η κατάσταση τον έχει πάρει από κάτω'.

    Τη σκηνή αυτή σχολίασε και η Kristen Stewart, λέγοντας ότι προσπάθησαν να την κάνουν όσο πιο hardcore γινόταν και ότι τους πήρε δυο μέρες να τη γυρίσουν, καθόσον δεν είναι μια τυπική σκηνή γέννας.

    '…Πνίγεται στο αίμα που έχει πιει και έχει τρελαθεί. 
    Μετά από μια στιγμή ‘υπερκατανάλωσης’, βυθίζεται σε μια τρελή, εφιαλτική κόλαση.'

    Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο βιβλίο και ταινία της, η Stewart απάντησε: 


    «Το αγαπημένο μου βιβλίο ήταν πάντα το ‘New Moon’. 
    Από πλευράς ταινιών, χμμμμ… μου άρεσε πολύ το Twilight, η Catherine έκανε μια τρομερή δουλειά σε αυτό, που το έκανε να μοιάζει διαφορετικό από όλα τα άλλα.
    Το θυμάμαι, γαμώτο! (εδώ η καλλιτέχνης! ντρέπεται και κλείνει το στόμα της, λέγοντας «Συγνώμη μικρούλια στο κοινό»)

    Και επίσης, όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο της τραγούδι από το soundtrack, απάντησε το ‘Annabelle’ από τους ‘Band of Horses’, από τη σκηνή της τελετής, επειδή την συγκινεί κάθε φορά.

     




    Και περνάμε στον Taylor Lautner, ο οποίος δήλωσε χιουμοριστικά, για το πώς ήταν να δουλεύει με τόσους πολλούς όμορφους συμπρωταγωνιστές, ότι υπάρχουν και χειρότερες δουλειές.

    Όσο για την συνεργασία με τον σκηνοθέτη Bill Condon, είπε:


    «Μου άρεσε το τρίτο βιβλίο, αλλά αυτή είναι μακράν η αγαπημένη μου ταινία. Είναι παρακαταθήκη στον Bill και σε όλους τους άλλους. 
    Θα μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες από διαφορετική οπτική και αντιμέτωπους με πράγματα που δε έχετε ξαναδεί.»

    Και τέλος η δήλωση του σκηνοθέτη Bill Condon


    «Όλες οι άλλες ταινίες οδηγούσαν σε αυτήν. 
    Τα πάντα σκάνε από όλες τις μεριές – η γέννα, η επίθεση των λύκων - στα τελευταία 30 λεπτά της ταινίας και νομίζω ότι είναι μια πολύ έντονη εμπειρία.»

    Και θα κλείσουμε με δυο-τρεις αστείες στιγμές κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

    Για παράδειγμα, όταν ένα κοριτσάκι γύρω στα 8 ρώτησε τον Pattinson αν του άρεσε όταν έκανε το παιδί με τη Bella, αυτός υποπτεύθηκε ότι το κορίτσι ρωτούσε με την ‘έννοια των ενηλίκων’ για το πώς γίνονται τα παιδιά, και απάντησε «Μου αρέσουν τα μωρά, το οποίο είναι περίεργο…» κάνοντας την αίθουσα να κλαίει από τα γέλια.

    Επίσης ένας fan ρώτησε τη Stewart τώρα που είναι βρυκόλακας αν είναι δικαιολογημένη η κλάψα του Pattinson όλα αυτά τα χρόνια. 

    Η ηθοποιός απάντησε ότι είναι τελείως δικαιολογημένη.

    «Οι φακοί επαφής είναι τελείως χάλια, δεν μπορείς να δεις τίποτα κι έτσι δεν σε βλέπουν οι άλλοι. 

    Δεν τα καταφέρνουμε, όταν τους φοράμε κι οι δύο, είσαι σαν… (κι αρχίζει και κάνει σπαστικές χειρονομίες!

    Κάποιος άλλος ρώτησε τα αγόρια για το πώς είναι να δουλεύει με cast από όμορφες γυναίκες, και ο Pattinson πήρε το λόγο 'Όπως και να το προσεγγίσεις είναι ανάρμοστο ή τελείως λάθος. 

    Είναι ωραίο να περιτριγυρίζεσαι από κούκλες συνέχεια.'

    Πρόσθεσε «Είναι τέλειο, είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός!», ώσπου τον διέκοψε η συμπρωταγωνίστρια του, λέγοντας «Είναι τόσο περίεργο που είμαστε όλες τόσο κούκλες. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό!»

    Αυτά τα νέα από το ‘Λυκόφως’.

    Το πρώτο μέρος θα φτάσει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2011, ενώ το δεύτερο στις 16 Νοεμβρίου του 2012, από την Summit Entertainment.

    …Και αρκετά με αυτό γιατί, από τον πολύ βαμπιρισμό, έχω αρχίσει και βγάζω glitter στα δάχτυλα!






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic Con 2011: The Twilight panel - Δηλώσεις και video Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top