F Το νέο action-girl της δεκαετίας Gina Carano στο πολύ καλό trailer του Haywire - FilmBoy Το νέο action-girl της δεκαετίας Gina Carano στο πολύ καλό trailer του Haywire - FilmBoy
  • Latest News

    Το νέο action-girl της δεκαετίας Gina Carano στο πολύ καλό trailer του Haywire

    Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτο από το νέο action του Steven Soderbergh με τίτλο Haywire, έτσι δε θα αργούσε να βγει και το πρώτο trailer.

    Αλλά αυτό που θα δείτε στη συνέχεια δεν είναι ένα απλό trailer.
    Είναι η αρχή μιας λαμπρής κινηματογραφικής καριέρας ενός MMA (Mixed Martial Arts) fighter και πρώην American Gladiator girl, ονόματι Gina Carano.

    Γνωρίζετε ότι δεν είμαι φαν τέτοιων αθλημάτων, πόσο μάλλον ταινιών παρόμοιου στυλ, αλλά η κοπέλα είναι φοβερή!

    Ποια Lara Croft τώρα …

    Ο Soderbergh σοφά έπραξε και την περιστοίχισε με ένα εξαιρετικό cast (Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas και Bill Paxton) αλλά ακόμα και το τελευταίο dvd να ήταν, θα άξιζε να δείτε αυτή τη κοπέλα.

    Το στόρι αφορά μια κοπέλα άρτια εκπαιδευμένη από τη κυβέρνηση για δύσκολες αποστολές ανά τον κόσμο, η οποία όταν ελευθερώνει έναν Κινέζο δημοσιογράφο προδίνεται από τους προϊσταμένους της και γίνεται ο επόμενος στόχος/θήραμα.

    Το Haywire θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιανουαρίου 2012.
    Ακούω εντυπώσεις.





    Haywire trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το νέο action-girl της δεκαετίας Gina Carano στο πολύ καλό trailer του Haywire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top