F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/6/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/6/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/6/2011

    Δε θα το πιστέψετε, αλλά χθες βγήκε στις ελληνικές αίθουσες το X-Men: First Class, για το οποίο δουλέψαμε διπλοβάρδιες για να κάνουμε ένα διήμερο X-Men Marathon.

    Αν παρόλα αυτά δε σας πείσαμε, υπάρχει και μια συμπαθητική ρομαντική κομεντί και ένα νεανικό δραματικό.


    X-Men: Η Πρώτη Γενιά (X-Men: First Class) (7/10), του Matthew Vaughn.

    Το δημοφιλέστερο franchise της Marvel, σε κόμικ και ταινίες μετά το Spiderman έχει συγκεντρώσει πολύ καλό buzz στους αναγνώστες του FilmBoy.

    Ο Prof. X (James McAvoy) ζει πιο ανέμελη ζωή ενώ ο Magneto (Michael Fassbender) ψάχνει να βρει τους ναζιστές δολοφόνους των γονιών του, και όλοι μαζί στρατολογούν μεταλλαγμένους σε μια ταινία που, παρά τις επιφυλάξεις και τις δυσκολίες της, ικανοποίησε το δύσκολο κοινό του κόμικ.


    From Prada To Nada (6/10), του Angel Gracia.
    Όταν οι δυο πλούσιες και κακομαθημένες αδελφές (Alexa Vega και Camilla Belle) χάνουν ξαφνικά τον πατέρα τους, ο κόσμος τους αναποδογυρίζει.

    Μαθαίνουν ότι έχουν χρεοκοπήσει και ότι έχουν αδερφό (Pablo Cruz), ο οποίος καταλήγει να πάρει το σπίτι και όλη τη περιουσία τους και να τις αναγκάσει ν’αφήσουν το αγαπημένο τους Beverly Hills και να μείνουν στους άλλους συγγενείς, στο ...Ανατολικό Los Angeles, σε μια μεξικάνικη συνοικία. 

    Χορός Αποφοίτων (Prom), του Joe Nussbaum.
    Η Nova (Aimee Teegarden), μια τυπική Καλιφορνέζα ξανθιά φοιτήτρια - πρόεδρος στη τάξη της, άριστη μαθήτρια με υποτροφία να την περιμένει και φυσικά ...αστραφτερά δόντια - μπαίνει υπεύθυνη για την οργάνωση του Χορό Αποφοίτησης και θα βρει ανέλπιστη βοήθεια από το κακό παιδί του σχολείου (Thomas McDonell).

    Τελικά, το κακό παιδί είναι μάλλον παρεξηγημένο…




    Παίζονται ακόμη:


    Το Πάρτι (The Party), του Μπλέικ Έντουαρντς.
    Αριστουργηματική κωμωδία του 1968 με τον άπαιχτο Peter Sellers στο ρόλο ενός Ινδού που μπαίνει σε ένα Χολιγουντιανό πάρτι και το καταστρέφει. 

    Γιο-Γιο (Yoyo), του Πιερ Ετέξ.
    Γαλλική ταινία του 1965 όπου ένας πρώην δισεκατομμυριούχος πιάνει δουλειά σε τσίρκο.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/6/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top