F Μυστικοπαθή trailer του The Adventures of Tintin του Steven Spielberg - FilmBoy Μυστικοπαθή trailer του The Adventures of Tintin του Steven Spielberg - FilmBoy
  • Latest News

    Μυστικοπαθή trailer του The Adventures of Tintin του Steven Spielberg

    Η Paramount έβγαλε το 1ο teaser trailer του πολυαναμενόμενου captured animation των Peter Jackson στη παραγωγή και Steven Spielberg στη σκηνοθεσία, The Adventures of Tintin.

    Έχουμε να πούμε πολλά για το συγκεκριμένο, που προσωπικά το θεωρούσα ένα από τα πιο κυριλέ κομικ και στο μαγαζί του πατέρα μου πάντα διάβαζα κάθε καινούργιο τεύχος.

    Καταρχάς, είναι καλό το ότι στα πρώτα 30 δεύτερα του trailer δεν καταλαβαίνεις ότι είναι animated.

    Επίσης καλό είναι και το κόψιμο του υποτίτλου ‘Secret of the Unicorn’ , γιατί το απλούστερο The Adventures of Tintin είναι πιο εύκολο να το πουλήσουν.

    Για το τελευταίο όμως, είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα καταφέρουν να προωθήσουν ένα εντελώς άγνωστο στους Αμερικανούς κόμικ, τη στιγμή που στην Ευρώπη δε θα έχει κανένα παρόμοιο πρόβλημα.

    Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι βοηθάει αυτό το trailer, με τη μυστικοπάθεια του Tintin τον οποίο βλέπουμε μόνο στο τελευταίο πλάνο.

    Το The Adventures of Tintin θα βγει σε 3D στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.
    Η γνώμη σας;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μυστικοπαθή trailer του The Adventures of Tintin του Steven Spielberg Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top