F Justice League, Flash και Wonder Woman στα μελλοντικά σχέδια της Warner - FilmBoy Justice League, Flash και Wonder Woman στα μελλοντικά σχέδια της Warner - FilmBoy
  • Latest News

    Justice League, Flash και Wonder Woman στα μελλοντικά σχέδια της Warner

    Γράφει ο Bustart.

    Το φετινό καλοκαίρι, που ξεκίνησε δυναμικά με το Thor, θα δούμε μερικές σημαντικές ταινίες (για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια).

    Μεγάλα στοιχήματα όπως το Green Lantern, big budget παραγωγές όπως το Captain America, μεγάλα franchise να προσπαθούν να κάνουν το comeback όπως το X-Men: First Class, αλλά και λιγότερο σημαντικές ταινίες, όπως τo reboot του Conan και τα Cowboys & Aliens και Priest, που συμπληρώνουν ένα θερμό καλοκαίρι για τους φίλους των comics και όχι μόνο.

    Υπάρχουν όμως ακόμα πολλοί αγαπημένοι ήρωες από comics που θέλουμε να δούμε να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη.

    Φαίνεται όμως πως οι εταιρίες και τα studio είναι επικεντρωμένοι στα project που έχουν αναλάβει και έτσι οι ειδήσεις για ταινίες με «φρέσκους» comic heroes είναι ..είδος προς εξαφάνιση!

    Τουλάχιστον μας έκανε τη χάρη ο πρόεδρος της Warner Bros. Motion Picture και μας ενημέρωσε για κάποια από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας του.
    Και μπορώ να πω πως είπε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

    Ο Jeff Robinov, ο περί ου ο λόγος, επιβεβαίωσε πως η Warner (που έχει εξαγοράσει την DC) σκοπεύει να μας δώσει κάποια στιγμή στο (κοντινό) μέλλον τα Justice League, Flash και Wonder Woman.

    Επίσης ανέφερε πως ίσως η Warner σκεφτεί να κάνει reboot στο franchise του Batman μετά το τέλος της τριλογίας του Nolan του χρόνου. 


    Για τα Wonder Woman και The Flash είχαμε ξανακούσει και στο παρελθόν ότι είναι στα σχέδια της DC και είχαμε αναφέρει σχετικά και εδώ στο Filmboy.

    Τώρα όμως επιβεβαιώνονται και από επίσημα χείλη, οπότε τώρα μπορούμε να το θεωρούμε δεδομένο πως θα τις δούμε τελικά τις συγκεκριμένες ταινίες στον κινηματογράφο.

    Το πότε να τις περιμένουμε δεν έγινε γνωστό, αλλά τα σενάρια τους έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται.

    Για το Wonder Woman συγκεκριμένα, μιας και ετοιμάζεται και μια τηλεοπτική σειρά, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους και θα είναι δύο διαφορετικοί «κόσμοι».

    Για την Justice League που σίγουρα η Warner/DC θα θέλει να δώσει μια «απάντηση» στη Marvel και στους Avengers της, η μεγάλη εταιρία θέλει να την βγάλει στους κινηματογράφους μέχρι το 2013.

    Ίσως είναι λίγο έως πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη η συγκεκριμένη ημερομηνία, αναλογιζόμενοι πως το σενάριο μόλις έχει αρχίσει να ετοιμάζεται, ενώ έχουν και το σημαντικό θέμα με την παρουσία του Batman στην ταινία.

    Είναι δεδομένο πως ταινία Justice League χωρίς την παρουσία του Batman δεν μπορεί να γίνει ή αν το επιχειρήσει η Warner θα ξέρει πως θα είναι αποτυχία.

    Το πρόβλημα είναι όμως πως η τριλογία του Nolan για τον Batman (που του χρόνου θα δούμε το 3ο και τελευταίο μέρος) αποτελεί ξεχωριστό κινηματογραφικό «κόσμο» σε σχέση με τους άλλους ήρωες της DC που έχουν μεταφερθεί ή θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη.  


    Οπότε θα πρέπει πρώτα η Warner να δημιουργήσει μια καινούργια κινηματογραφική έκδοση για τον Batman, όχι μόνο για την ταινία Justice League αλλά και για μελλοντικές ταινίες του Σκοτεινού Ιππότη.

    Τώρα αν η νέα αυτή κινηματογραφική έκδοση του ήρωα θα κάνει απευθείας πρεμιέρα με την Justice League ταινία ή θα προηγηθεί πρώτα το reboot του franchise, δεν το ξέρει ούτε η ίδια η εταιρεία ακόμα.

    Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Batman θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα για την WB/DC και μετά την αποχώρηση του Nolan από το franchise.

    Τα παραπάνω είναι σίγουρα καλά νέα για τους fans των comics που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικούς ακόμα ήρωες να παίρνουν την δικιά τους ταινία.

    Και φυσικά εδώ στο Filmboy θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεώτερο για τα παραπάνω projects..
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Justice League, Flash και Wonder Woman στα μελλοντικά σχέδια της Warner Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top