F Cannes 2011: Trailer μυστηρίου για το Martha Marcy May Marlene - FilmBoy Cannes 2011: Trailer μυστηρίου για το Martha Marcy May Marlene - FilmBoy
  • Latest News

    Cannes 2011: Trailer μυστηρίου για το Martha Marcy May Marlene

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    Aν και τα τελευταία χρόνια πολλές ταινίες που έρχονται από το φεστιβάλ του Sundance χτίζουν υπερβολικές προσδοκίες και στο τέλος μας προσγειώνουν απότομα, το συγκεκριμένο ίσως είναι μια εξαίρεση.

    Στα συν το γεγονός ότι η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικές εμπειρίες μιας φίλης του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Sean Durkin - που του έφερε και το βραβείο σκηνοθεσίας για δραματική ταινία στο Sundance - και το ότι πρωταγωνιστεί η Elizabeth Olsen - της γνωστής οικογένειας, η μικρή αδερφή της Mary - Kate και Ashley Οlsen – που θα τη δούμε σύντομα και στο remake Silent House.

    Και εκεί που αναρωτιόμουν αν θα βγάλει και άλλα αστέρια αυτή η οικογένεια ... εμφανίζεται η Elizabeth, η οποία ενσαρκώνει το ρόλο της Martha, μιας κοπέλας που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να γλυτώσει από την παράνοια που της είχε δημιουργήσει η μέχρι τότε ζωή της στους κόλπους μιας αίρεσης στην Αμερικανική ύπαιθρο.

    Μαζί της και ο καταπληκτικός John Hawkes που πλέον, μετά την απίστευτη ερμηνεία του στο περσινό Winter’s Bone για το οποίο κέρδισε και υποψηφιότητα για Οσκαρ, έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν σε όποια ταινία τον συναντάμε.

    Όλα σας τα είπα, δεν σας είπα τον τίτλο ακόμα.

    Ο τίτλος λοιπόν είναι Martha Marcy May Marlene,  θα προβληθεί στο Un Certain Regard στις Καννες και στις αίθουσες της Αμερικής τον Οκτώβρη.

    Δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cannes 2011: Trailer μυστηρίου για το Martha Marcy May Marlene Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top