F Ο Will Ferrell μιλάει ισπανικά στο trailer της νέας κωμωδίας Casa de mi Padre - FilmBoy Ο Will Ferrell μιλάει ισπανικά στο trailer της νέας κωμωδίας Casa de mi Padre - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Will Ferrell μιλάει ισπανικά στο trailer της νέας κωμωδίας Casa de mi Padre

    Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, το Casa de mi Padre είναι η νέα κωμωδία του Will Ferrell στην οποία μιλάει μόνο Ισπανικά.

    Παίζει έναν τύπο που έζησε ολόκληρη τη ζωή του στο ράντσο του πατέρα του στο Μεξικό και καταλήγει να τα βάλει με έναν μοχθηρό drug dealer που τον υποδύεται ο Gael Garcia Bernal.

    Στη σκηνοθεσία είναι ο Matt Piedmont, που έγραφε και σκηνοθετούσε τη σειρά Funny or Die Presents αλλά και πολλά Saturday Night Live.

    Το House of my Father (που είναι ο αγγλικός τίτλος) είναι παραγωγής της εταιρείας του Will Ferrell, Gary Sanchez Productions και μέχρι τώρα δεν έχει προβληθεί σε κανένα φεστιβάλ και δεν έχει καν διανομή (ούτε φωτογραφία της προκοπής δεν έχει κυκλοφορήσει), οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για νεότερα.

    Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρων, πάντως.
    Εσάς;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Will Ferrell μιλάει ισπανικά στο trailer της νέας κωμωδίας Casa de mi Padre Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top