F Σέξυ Ιρανές έφηβες στο ευαίσθητο trailer και poster του Circumstance - FilmBoy Σέξυ Ιρανές έφηβες στο ευαίσθητο trailer και poster του Circumstance - FilmBoy
  • Latest News

    Σέξυ Ιρανές έφηβες στο ευαίσθητο trailer και poster του Circumstance

    Δυο Ιρανές λεσβίες έφηβες μάχονται για την ελευθερία τους στη καταπιεστική κοινωνία της χώρας τους.

    Το βραβευμένο στο φεστιβάλ του Sundance σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maryam Keshavarz, το συγκινητικό κι ευαίσθητο φιλμ Circumstance αγοράσθηκε αμέσως από τη Roadside Attractions για διανομή στην Αμερική (19 Αυγούστου) και μόλις απέκτησε trailer και poster.

    Η ταινία περιγράφεται ως όμορφη και αισθησιακή από αυτούς που το είδαν στο φεστιβάλ και ομολογώ ότι το trailer τους επιβεβαιώνει.

    Εξελίσσεται στο συντηρητικό Ιράν και δείχνει τη κρυφή νεανική πλευρά της χώρας, αυτή που είναι γεμάτη από πάρτι, σεξ και ναρκωτικά μέσα από την ιστορία δυο 16χρονων κοριτσιών – την πλούσια Atafeh (Nikohl Boosheri) και την ορφανή Shireen (Sarah Kazemy)  - που ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητα τους και παλεύουν με τις επιθυμίες τους σε μια κοινωνία γεμάτη φραγμούς και όρια.

    Το ξέρω ότι το Ιρανικό σινεμά δε θα σας προσελκύσει ιδιαίτερα αλλά πιστέψτε με, το trailer του Circumstance αξίζει να το δείτε.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σέξυ Ιρανές έφηβες στο ευαίσθητο trailer και poster του Circumstance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top