F Και η Elizabeth Banks στο νέο sci fi δράμα The Hunger Games - FilmBoy Και η Elizabeth Banks στο νέο sci fi δράμα The Hunger Games - FilmBoy
  • Latest News

    Και η Elizabeth Banks στο νέο sci fi δράμα The Hunger Games

    Ένα από τα πιο μεγάλα project της επόμενης χρονιάς είναι το sci fi δράμα The Hunger Games του Gary Ross που βασίζεται στα βιβλία της Suzanne Collins και που αυτές τις ημέρες συλλέγει το cast.

    Στο πολύ κοντινό μέλλον, η Βόρεια Αμερική έχει καταρρεύσει από τη ξηρασία, τις πυρκαγιές, την πείνα και τον πόλεμο και αντί για αυτήν, υπάρχει η Panem, μια χώρα χωρισμένη στη Πρωτεύουσα και 12 επαρχίες.

    Κάθε χρόνο δυο νέοι, εκπρόσωποι από κάθε επαρχία επιλέγονται με κλήρο να συμμετάσχουν στα Hunger Games.

    Για λόγους ψυχαγωγίας αλλά και για τον βάναυσο εκφοβισμό των υποδουλωμένων επαρχιών, τα παιχνίδια – που προβάλλονται από τη τηλεόραση – μεταδίδονται σε όλη την Panem, με τους 24 συμμετέχοντες να προσπαθούν ...




    ...να εξαλείψουν τους ανταγωνιστές τους για να επιβιώσουν.

    Τελευταία υπογραφή που μπήκε είναι της συμπαθέστατης Elizabeth Banks και έρχεται να προστεθεί στη Jennifer Lawrence (The Winter’s Bone), τον Josh Hutcherson (The Kids Are All Right) και τον Liam Hemsworth (The Last Song).

    Η Banks θα παίξει την Effie, τη γυναίκα που συνοδεύει τα δυο παιδιά στη Πρωτεύουσα και έχει σημαντικό ρόλο σε ολόκληρο το φιλμ, αν και το μεγάλο όνομα εκρεμμεί ακόμα.

    Αυτός, όποιος και να είναι, θα έχει ακόμα σημαντικότερο ρόλο και στα 3 βιβλία, είναι ένας παλαιότερος νικητής των Hunger Games και μέντορας των παιδιών.

    Το The Hunger Games είναι ένα film που μας ενδιαφέρει και θα είμαστε από κοντά σε οτιδήποτε σημαντικό συμβεί.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και η Elizabeth Banks στο νέο sci fi δράμα The Hunger Games Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top