F Κοριτσίστικο trailer διακοπών της κομεντί Monte Carlo με τη Selena Gomez - FilmBoy Κοριτσίστικο trailer διακοπών της κομεντί Monte Carlo με τη Selena Gomez - FilmBoy
  • Latest News

    Κοριτσίστικο trailer διακοπών της κομεντί Monte Carlo με τη Selena Gomez

    Αν αναρωτιέστε ποιος κινηματογράφος θα έχει τις περισσότερες κοπελίτσες αυτό το καλοκαίρι, απλά ψάξτε για το που θα παίζεται το Monte Carlo.

    Η Selena Gomez (Ramona and Beezus) και δυο από τα Gossip Girls, η Leighton Meester (The Roommate) και η Katie Cassidy (Nightmare on Elm Street) πρωταγωνιστούν ως 3 φίλες που μόλις τελείωσαν το σχολείο και ταξιδεύουν στο Παρίσι για διακοπές.

    Λεφτά δεν υπάρχουν πολλά για τις κοπέλες αλλά η τύχη είναι μαζί τους, μιας και συναντάνε μια Βρετανίδα πλούσια κληρονόμο (σαν τη Paris Hilton ένα πράγμα) με την οποία ο χαρακτήρας της Gomez μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό.

    Το εκμεταλλεύονται και οι μικρού budget διακοπές τους μετατρέπονται σε ένα φεστιβάλ glamour και high society ζωή.

    Και βέβαια – γιατί είπαμε, πρόκειται για ταινία για κοπέλες εφηβικής ηλικίας που θέλουν να ερωτευτούν – θα βρουν όλες τους και ένα γοητευτικό αγόρι να τις αγαπήσει για αυτό που πραγματικά είναι.

    Το Monte Carlo σκηνοθετεί ο Thomas Bezucha, στη παραγωγή βρίσκεται η Nicole Kidman και ανοίγει την 1η Ιουλίου.

    Δείτε στη συνέχεια το ολοκαίνουργιο trailer.
    Ενδιαφέρεστε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κοριτσίστικο trailer διακοπών της κομεντί Monte Carlo με τη Selena Gomez Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top