F Ο αναρχικός Gordon-Levitt και η άσχημη Portman στο trailer του Hesher - FilmBoy Ο αναρχικός Gordon-Levitt και η άσχημη Portman στο trailer του Hesher - FilmBoy
  • Latest News

    Ο αναρχικός Gordon-Levitt και η άσχημη Portman στο trailer του Hesher

    Το Φεβρουάριο είχε διαρρεύσει online το trailer του Hesher και είχαμε πει ότι ήταν ανεπίσημο αλλά σήμερα η εταιρεία διανομής  έβγαλε το επίσημο 1ο trailer.

    Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Spencer Susser προβλήθηκε πέρυσι στο Sundance του 2010 και γρήγορα αγοράστηκε από τη Newmarket Films, αλλά από τότε εξαφανίστηκε.

    Μέσα στη χρονιά όμως, οι πρωταγωνιστές Natalie Portman και Joseph Gordon-Levitt είχαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους (Black Swan και Inception), έτσι το Hesher βρήκε τη κατάλληλη ευκαιρία να συστηθεί.

    Στο Hesher, ο Gordon-Levitt είναι ένας μακρομάλλης αναρχικός που μπαίνει στη ζωή ενός πατέρα (Rainn Wilson) και του γιου του (Devin Brochu), αλλά και μιας κοπέλας επιτηδευμένα άσχημη (Portman).

    Συνδυασμός χιούμορ, δράματος και χάους, το Hesher (δείτε εδώ το επίσημο site της ταινίας) είναι μια ταινία που πιθανότατα φέτος δε θα δέχονταν να την κάνουν οι δυο σταρ και θα βγει σε λίγες αίθουσες μέσα στο μήνα.


    Σας ενδιαφέρει;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο αναρχικός Gordon-Levitt και η άσχημη Portman στο trailer του Hesher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top