F Ρομάντζο στην Παλαιστίνη στο νέο trailer του Miral με τη Freida Pinto - FilmBoy Ρομάντζο στην Παλαιστίνη στο νέο trailer του Miral με τη Freida Pinto - FilmBoy
  • Latest News

    Ρομάντζο στην Παλαιστίνη στο νέο trailer του Miral με τη Freida Pinto

    Άλλο ένα trailer που πιστεύω δεν πρέπει να χάσετε είναι το 1ο επίσημο της ταινίας Miral του Julian Schnabel με την πρωταγωνίστρια του Slumdog Millionaire, Freida Pinto.

    Οι πολύ φανατικοί του FilmBoy θα θυμάστε ένα αγγλόφωνο trailer που είχαμε δει τον Ιούλιο αλλά αυτό ήταν της Γαλλικής διανομής ενώ τώρα η Weinstein Co. κυκλοφόρησαν το trailer με αφορμή τη προβολή της ταινίας την 25η Μαρτίου.

    Η ταινία καλύπτει 5 δεκαετίες από τη διαμάχη Ισραήλ – Παλαιστίνης, με τη Pinto να υποδύεται μια νεαρή κοπέλα που ερωτεύεται έναν πολιτικό ακτιβιστή (Omar Metwally) και εμπλέκεται ενεργά στο κίνημα για την απελευθέρωση της χώρας.

    Η Vanessa Redgrave και ο Willem Dafoe εμφανίζονται σε μικρότερους ρόλους.

    Το trailer το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αλλά οι πρώτες κριτικές που έρχονται από το φεστιβάλ της Βενετίας και αλλού, είναι απογοητευτικές.

    Εύχομαι να κάνουν λάθος.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ρομάντζο στην Παλαιστίνη στο νέο trailer του Miral με τη Freida Pinto Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top