F Nolanography: Ένα video από ταινίες του Chris Nolan που πρέπει να δείτε - FilmBoy Nolanography: Ένα video από ταινίες του Chris Nolan που πρέπει να δείτε - FilmBoy
  • Latest News

    Nolanography: Ένα video από ταινίες του Chris Nolan που πρέπει να δείτε

    Είμαι ο μόνος που δυσανασχέτησα όταν ανέβηκε ο Tom Hooper να παραλάβει το Oscar σκηνοθεσίας για το The King’s Speech αντί για τον Darren Aronofsky ή έστω τον David Fincher;

    Φυσικά, το πιο απογοητευτικό ήταν ότι ο Chris Nolan δεν ήταν καν υποψήφιος για την καταπληκτική δουλειά του στο Inception.

    Μόνο τα γυρίσματα που έγιναν χωρίς τη βοήθεια των ψηφιακών εφέ, άξιζαν την υποψηφιότητα τουλάχιστον.

    Μικρή σημασία έχει όμως, γιατί έτσι οι οπαδοί του μοναδικού σκηνοθέτη βρίσκουν τρόπους για να τιμήσουν εκείνοι τη δουλειά του ...όπως οι άνθρωποι στη PJC Productions.

    Έφτιαξαν ένα video που το ονόμασαν Nolanography και δεν είναι άλλο από ένα μοντάζ από τις τελευταίες δουλειές του Chris Nolan.

    Η PJC Productions έκανε κάτι ανάλογο με το Filmography 2010 στο τέλος της χρονιάς και τώρα πήρε σκηνές από ταινίες του Nolan και συνοδευόμενες από το τραγούδι 'Nostrand' των Ratatat, έφτιαξε αυτό το φοβερό video.

    Αν και το The Dark Knight και το Inception έχουν τις περισσότερες σκηνές, υπάρχουν αρκετά πλάνα από ταινίες παλαιότερες όπως το Memento, το The Prestige και άλλα.

    Δείτε το στη συνέχεια και γράψτε τί θέλετε να τους γράφουμε στο συνοδευτικό, όταν στείλουμε το video στα μέλη της Ακαδημίας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nolanography: Ένα video από ταινίες του Chris Nolan που πρέπει να δείτε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top