F Beastly - FilmBoy Beastly - FilmBoy
  • Latest News

    Beastly

    Είναι κάποιες ιστορίες που λέγονται και ξαναλέγονται στο σινεμά και περνούν από γενιά σε γενιά.

    Κάποιες από αυτές είναι η Σταχτοπούτα, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα και η Πεντάμορφη και το Τέρας.

    Από το τελευταίο, εγώ θυμάμαι μόνο τη σειρά στη δεκαετία του 80 με τον Ron Perlman και τη Linda Hamilton και φυσικά το animation της Disney.

    Το Beastly του Daniel Barnz είναι η πιο πρόσφατη μεταφορά του κλασικού παραμυθιού και, όπως είχε κάνει κι ο Baz Luhrman στο Romeo & Juliet, την ενημερώνει στη σημερινή εποχή για να έχει απήχηση στους νέους του σήμερα.

    Η αλήθεια είναι ότι το Beastly φαίνεται να απευθύνεται σε κορίτσια κοντά στην εφηβεία γι’αυτό και η CBS Films φοβήθηκε να μπει στον ανταγωνισμό με το Charlie St. Cloud το περασμένο καλοκαίρι, μια ταινία στην οποία έπαιζε ο λατρεμένος των κοριτσιών Zac Efron που την εποχή εκείνη τα είχε και με τη Vanessa Hudgens που παίζει στο Beastly!

    Έτσι η ταινία βγαίνει ...




    ...τώρα στις αίθουσες και όχι το καλοκαίρι του 2010 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

    Το στόρι το ξέρετε πάνω κάτω.

    Ο Kyle (Alex Pettyfer του I Am Number Four) είναι ωραίος, πλούσιος, δημοφιλής στο σχολείο και μπορεί να έχει ό,τι θελήσει ...και τα έχει.

    Μια από τις δίδυμες Olsen (έχει σημασία πια από τις δυο;) υποδύεται την έφηβη gothic μάγισσα του σχολείου που καταριέται τον Kyle και τον κάνει άσχημο.
    ...Πολύ άσχημο.

    Έχει tribal tattoo στο πρόσωπο, πληγές (με glitter!) στο λαιμό και είναι καραφλός. 


    Έχει επίσης ένα tattoo με ένα δέντρο που αλλάζει ανάλογα με τις εποχές και, αν δεν του πουν ΄Σ’αγαπώ’ παρά την ασχήμια του μέχρι την Άνοιξη θα κολλήσει για πάντα επάνω του!

    Δυστυχώς για κείνον – όπως συμβαίνει με όλους τους πλούσιους ...στον κινηματογράφο – ήταν πολύ γάιδαρος και κανείς δεν τον συμπαθούσε πραγματικά.

    Εκεί εμφανίζεται η Lindy (Vanessa Hudgens, η Blondie στο επερχόμενο Sucker Punch), μια καλή ψυχή που βοηθάει άστεγους και νοιάζεται για το περιβάλλον, ανέμελα αθωα καθώς τραγουδά φορώντας ακουστικά και ζει σε μια φτωχογειτονιά με τον τοξικομανή πατέρα της (Roc LaFortune).

    Ο Kyle τη σώζει και την πείθει να ζήσει στη κρυψώνα του και ...τη συνέχεια τη φαντάζεστε.

    Το Beastly έχει πολύ κακές κριτικές συνολικά και έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 4 Μαρτίου με κάτι λιγότερο από $10 εκατομμύρια άνοιγμα τριημέρου, ενώ στην Ελλάδα η Audio Visual θα το φέρει στις 21 Απριλίου 23 Ιουνίου 2011.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beastly Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top