F Αφιέρωμα στα Oscar σήμερα στις 19.50 στην εκπομπή Παμε Σινεμά στο Κανάλι 10 - FilmBoy Αφιέρωμα στα Oscar σήμερα στις 19.50 στην εκπομπή Παμε Σινεμά στο Κανάλι 10 - FilmBoy
  • Latest News

    Αφιέρωμα στα Oscar σήμερα στις 19.50 στην εκπομπή Παμε Σινεμά στο Κανάλι 10

    Δεν πρέπει να χάσετε σήμερα την εκπομπή Πάμε Σινεμα που  επιμελούνται το FilmBoy με την Αθηνά Γκαντήραγα στο Κανάλι 10.

    2 Ημέρες πριν την απονομή των Oscar, το Πάμε Σινεμά και το FilmBoy παρουσιάζουν ένα μεγάλο αφιέρωμα που μόνο ένα κινηματογραφικό blog και το μεράκι της Αθηνάς και των τεχνικών του Καναλιού μπορούν να κάνουν.

    Καταρχάς, η πρεμιέρα της εκπομπής θα είναι πλέον η Παρασκευή στις 7.50 το απόγευμα και θα προβάλλεται ξανά το Σάββατο στις 6.30 και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

    Και επειδή το FilmBoy έχει αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, κάθε Παρασκευή στις 19.50 θα μπορείτε να βλέπετε την εκπομπή LIVE από την κεντρική σελίδα του FilmBoy!

    Ειδικά σήμερα, εκτός από το μεγάλο αφιέρωμα μας στα Oscar, όπου θα τολμήσουμε κάποιες προβλέψεις, θα δείτε σε 1η τηλεοπτική μετάδοση ένα trailer έκπληξη και όπως πάντα το ελληνικό box Office.

    Στις 19.50 λοιπόν, LIVE από την κεντρική σελίδα του FilmBoy η εκπομπή Πάμε Σινεμά με την Αθηνά Γκαντήραγα.

    Τα λέμε σε λίγο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αφιέρωμα στα Oscar σήμερα στις 19.50 στην εκπομπή Παμε Σινεμά στο Κανάλι 10 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top