F Οι Μεγάλες Προσδοκίες ετοιμάζονται για άλλη μία διασκευή από τον Mike Newell - FilmBoy Οι Μεγάλες Προσδοκίες ετοιμάζονται για άλλη μία διασκευή από τον Mike Newell - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Μεγάλες Προσδοκίες ετοιμάζονται για άλλη μία διασκευή από τον Mike Newell

    Μετά το Prince of Persia: Sands of Time, που δε θα μείνει δα και στην ιστορία, ο Mike Newell φαίνεται ότι θα συνεχίσει με ένα γνήσιο classic έργο της αγγλικής λογοτεχνίας.

    Θα σκηνοθετήσει μια νέα έκδοση του Great Expectations που θα συμπέσει με την 200η επέτειο της εξέλιξης της ιστορίας στο βιβλίο του Charles Dickens το 2012.

    Το συγκεκριμένο έργο έχει διασκευαστεί για το θέατρο και το κινηματογράφο πάνω από 250 (!) φορές, με τη διασκευή του 1946 του David Lean με τους Jean Simmons και Alec Guinness να μένει ιστορικά γνωστή ως η καλύτερη, και αυτή του 1998 του Alfonso Cuaron με τους Ethan Hawke, Gwynetrh Paltrow και Robert De Niro ως η πιο δημοφιλής.

    Η ιστορία του Pip και της Estella φαντάζομαι ...




    ...θα εκμοντερνιστεί όσο μπορεί από τον Newell, παρ’όλα αυτά δεν παύει να αποτελεί ένα λογοτεχνικό έργο που έχει όλες τις δυνατότητες να του αλλάξεις εποχή, να το προσαρμόσεις όπως μπορείς και να κάνεις την κι-εγω-δε-ξερω-ποια διασκευή.

    Λεπτομέρειες δεν έχουν βγει ακόμη, αλλά είναι ένα θέμα που θα παρακολουθούμε από κοντά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Μεγάλες Προσδοκίες ετοιμάζονται για άλλη μία διασκευή από τον Mike Newell Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top