F Η Kate Hudson στο επίσημο trailer της κομεντί Something Borrowed - FilmBoy Η Kate Hudson στο επίσημο trailer της κομεντί Something Borrowed - FilmBoy
  • Latest News

    Η Kate Hudson στο επίσημο trailer της κομεντί Something Borrowed

    Οι αναγνώστες (και ο γραφών) του FilmBoy είναι πολύ δύσκολοι στις ρομαντικές κομεντί και καλά κάνουν.

    Όσον αφορά το 1ο επίσημο trailer του Something Borrowed που έβγαλε η Warner πριν λίγες ώρες, θέλω να σας πω ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που με κάνουν να δω θετικά αυτή τη ρομαντική κομεντί (rom-com).

    Πρώτον, ακούγονται πολύ καλά λόγια για το βιβλίο της Emily Giffin στο οποίο είναι βασισμένο.

    Μετά, είναι η παρουσία της Kate Hudson που, όσο να πεις είναι στα θετικά, ασχέτως αν οι επιλογές της τελευταία είναι άθλιες, με εξαίρεση φυσικά το καλό Nine.

    Το καλύτερο όμως είναι η παρουσία της Ginnifer Goodwin, της γλυκύτατης και ταλαντούχας ηθοποιού που πρωτοεμφανίστηκε στο Mona Lisa Smile αλλά θα τη θυμάστε από το He’s Just Not That Into You όπου έπαιζε την απελπισμένη που κρεμόταν από το τηλέφωνο.

    Μια φατσούλα που σου μένει και μια ηθοποιός που το FilmBoy έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω της.

    Παίζουν ακόμη ο John Krasinski (ο γαμπρός στο License to Web) και ο Colin Egglesfield (από το The Good Guy) ενώ στη σκηνοθεσία είναι ο Luke Greenfield που μετά το The Girl Next Door το 2004 υποβιβάστηκε σε τηλεταινίες.

    Το Something Borrowed είναι στη κατηγορία των θεμάτων φίλοι-ερωτεύονται που κάνει θραύση φέτος, και θα βγει στις αίθουσες στις 6 Ιούνη.

    Κανείς;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Kate Hudson στο επίσημο trailer της κομεντί Something Borrowed Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top