F Έφτασε το ολόκληρο trailer του The Ward του John Carpenter με την Amber Heard - FilmBoy Έφτασε το ολόκληρο trailer του The Ward του John Carpenter με την Amber Heard - FilmBoy
  • Latest News

    Έφτασε το ολόκληρο trailer του The Ward του John Carpenter με την Amber Heard

    Αν είστε φανατικοί horror fans θα ξέρετε τον απόηχο των early screenings του The Ward στο φεστιβάλ του Toronto το Σεπτέμβριο και θα έχετε απογοητευτεί.

    Όντας το πρώτο φιλμ του μεγάλου John Carpenter εδώ και 10 χρόνια υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία αλλά εξελίχθηκε σε μια από τις μεγάλες απογοήτευσεις του φεστιβάλ, τουλάχιστον έτσι αναφέρουν όλες οι κριτικές (από φανς και όχι κριτικούς).

    Η Warner Bros το βγάζει στη Βρετανία αρχικά στα τέλη του μήνα αλλά για Αμερική ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι, παρ’όλα αυτά το 1ο ολοκληρωμένο (θυμάστε το μισό τη Τρίτη;) trailer κυκλοφόρησε και ...δεν είναι και άσχημο.

    Το The Ward έχει αρκετά περιθώρια για προωθηση αφού θα μπορούσε να περάσει ως το νέο The Uninvited, ένα άλλο The Unborn ή στη καλύτερη ένα νέο The Grudge, για να μην αναφέρω την Amber Heard που έχει το μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της μέχρι τώρα (...στο trailer βέβαια βγάζει μάτια το bad acting της).

    Φυσικά και μόνο η παρουσία ενός John Carpenter στη σκηνοθεσία αρκεί για να πουλήσει η ταινία, ακόμα κι αν έχουν μείνει πολύ λίγα για να θυμίζουν τον άνθρωπο που έφτιαξε το Halloween και The Thing.

    Εσείς τι λέτε; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έφτασε το ολόκληρο trailer του The Ward του John Carpenter με την Amber Heard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top