F Η Naomi Watts στο cast του J.Edgar του Clint Eastwood - FilmBoy Η Naomi Watts στο cast του J.Edgar του Clint Eastwood - FilmBoy
  • Latest News

    Η Naomi Watts στο cast του J.Edgar του Clint Eastwood

    Ο Clint Eastwood περνά τους τελευταίους μήνες στρατολογώντας ένα εντυπωσιακό cast για την επόμενη ταινία του, το J.Edgar, μια βιογραφική ταινία βασισμένη στη ζωή του πρώτου διευθυντή και ιδρυτή του FBI, J.Edgar Hoover.

    Ήδη έχουν υπογράψει ο Leonardo DiCaprio (στον ομώνυμο ρόλο), η Judi Dench, ο Josh Loucas (Life As We Know It, Tell Tale) και ο Armie Hammer (The Social Network).

    Αλλά το τελευταίο όνομα που μπήκε στο cast είναι αυτό που μου τράβηξε τη προσοχή.

    Το Variety λέει ότι η Naomi Watts θα παίξει την Helen Gandy, πιστή γραμματέας του Hoover για 54(!) χρόνια, από το 1918 μέχρι τον θάνατο του το 1972.

    Ο ρόλος προοριζόταν για τη Charlize Theron αλλά η ίδια προτίμησε να κάνει ...




    ...την evil queen στο Snow White and the Huntsman του Rupert Sanders.

    Ο Hoover είχε πει κάποτε για τη γραμματέα του ότι ‘...Αν υπάρχει κάποιος σε αυτό το προεδρείο του οποίου οι υπηρεσίες είναι απαραίτητες, η κα Gandy είναι αυτό το πρόσωπο.

    Ο βιογράφος Curt Gentry περιγράφει την Gandy ως μια γυναίκα με ευγενικούς τρόπους κι ευχάριστη φωνή παρά την αυταρχική της παρουσία.

    Ωστόσο, πίσω από την ευγένεια της υπήρχε μια αποφασιστική σταθερότητα σαν του διευθυντή της και είχε αρκετή επιρροή σε αυτόν.

    Το J.Edgar θα είναι έτοιμο κάπου μέσα στο 2012 και μάλλον προς το τέλος του αφού μυρίζει Οσκαρ.

    Καλό μου ακούγεται.
    Εσάς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Naomi Watts στο cast του J.Edgar του Clint Eastwood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top