F Jackass 3D - FilmBoy Jackass 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Jackass 3D

    Όσο ανόητα, βάρβαρα, βλακώδεις και άσκοπα σας φαίνονται τα gangs που κάνει η συμμορία του Jackass εδώ και 10 χρόνια στη τηλεόραση και στον κινηματογράφο, πρεπει να παραδεχτείτε ότι φαίνονται να περνάν καλά.

    Είτε σπάνε κόκκαλα, είτε ματώνουν μύτες, είτε διπλώνουν στα δύο από μια κλωτσια στα απ’αυτά τους, η πλάκα που δείχνουν να σπάνε είναι εθιστική, άσχετα αν κάποιοι – όπως εγώ – δεν αντέχουν να παρακολουθήσουν ένα ολόκληρο επεισόδιο.

    Στη 3η κινηματογραφική ταινία τους (που ουσιαστικά είναι η 4η αφού προηγήθηκε το ωριαίο Jackass 2.5 το 2007) αποφάσισαν να σκαλίσουν λίγο τη τριτη διασταση, κάτι που φαίνεται ενδιαφέρον μεν αλλα όχι σε όλα τα stunts.

    Φυσικά είναι γεμάτο κακογουστιά, όπως πάντα.

    Βλέπουμε κάθε είδους σκατολογικό ‘χιούμορ’ , ίσως περισσότερο από όσο χρειάζεται να δει κάποιος στη ζωή του, κάτι που έντεχνα είναι εξαφανισμένο από το trailer.

    Ίσως γι’αυτό άνοιξε με 50 εκατομύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο στις 17 Οκτωβρίου 2010 και μέχρι τώρα έχει μαζέψει 117!

    Γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν ...




    ...τόσοι πολλοί αμερικανοί χαβαλέδες.

    Είναι λίγο κρίμα όμως γιατί κάποια αστείες φάρσες τους είναι μια χαρά διασκεδαστικές - όπως το χέρι στο τέλος του trailer – και αν δε το έριχναν στα ξερατά και τα περιττώματα ίσως να ήταν καλύτεροι. 


    Αρχηγός και δημιουργός του Jackass, επομένως και ο πιο άρρωστος από όλους, είναι ο Johnny Knoxville, ένας τύπος που  έγραφε σε ένα περιοδικό για skateboard μέχρι που είχε την ιδέα να δοκιμάσει ένα προστατευτικό επάνω του, όσο τον κινηματογραφούσε ο συντάκτης του.

    Αυτό ήταν η αρχή καθώς συνέχισε να κάνει τέτοια τρελά, πήρε εκπομπή με τιτλο CKY αρχικά μέχρι το 2000 που ξεκίνησε το Jackass και τον έκανε διάσημο.

    Αλλά δεν είναι μόνος του.

    Bam Margera (με προβλήματα με το νόμο), Steve-O, Ryan Dynn, Chris Pontius, Ehren McGhehey, Preston Lacy (καταλάβατε ότι γράφω τα ονόματα για να γεμίσω χώρο, ε;), Dave England και Jason Acuna.

    Όλοι αυτοί τον ακολουθούν πιστά τόσα χρόνια και όλοι τους έχουν πονέσει πολύ...


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jackass 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top