F FilmBoy Awards 2011: Ψήφισε τα καλύτερα - FilmBoy FilmBoy Awards 2011: Ψήφισε τα καλύτερα - FilmBoy
  • Latest News

    FilmBoy Awards 2011: Ψήφισε τα καλύτερα

    Τα 2α FilmBoy Awards έρχονται σήμερα και φιλοδοξούν να γίνουν θεσμός, τα πιο δημοφιλή movie polls στο ελληνικό διαδύκτιο.

    Πέρυσι ξεκινήσαμε δειλά (τότε λέγονταν KostasBlog Awards)  με 6 + 1 κατηγορίες ψηφίζοντας τις καλύτερες ταινίες του 2009 αλλά φέτος είμαστε πιο οργανωμένοι και με περισσότερες κατηγορίες.

    Να πω ότι η επιλογή ήταν απίστευτα δύσκολη κι έγινε βάση τις γενικές κριτικές της ταινίας, τα δικά σας σχόλια και τις κριτικές ων συνεργατών του FilmBoy.

    237 ταινίες παρουσιάσαμε το 2010, είτε preview είτε κριτικές (και χρωστάμε 4-5 ακόμα)  και καταλαβαίνετε οτι η επιλογή δεν ήταν εύκολη ειδικά όταν για κάθε κατηγορία είχαμε προεπιλέξει καμιά 30ρια!

    Φέτος προστέθηκαν 2 νέες κατηγορίες από πέρυσι, αυτές των Best Fantasy και Best Foreign που μαζί με τα Best Comedy, Action, Sci Fi, Adventure Thriller, Horror και Drama νομίζω οτι καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις σας.

    Δε ξεχνάμε φυσικά και την Πιο Sexy Εμφάνιση σε ταινία όπου θα θυμάστε οτι στα περσινά βραβεία είχαμε ισοπαλία μεταξύ της Megan Fox για το Transformers 2
    και την Eva Mentes για το Bad Lieutenant.

    Η ψηφοφορία θα λήξει τις πρωτες ημέρες του Φεβρουαρίου, λίγο πριν τα Οσκαρ δηλαδή, όπως και πέρυσι.

    Χρόνο έχετε, μη βιαστείτε, δείτε τις ταινίες και ψηφίστε τις αγαπημένες σας.

    Σημερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στα FilmBoy Awards και τα polls θα δημοσιεύονται από τώρα και κάθε μισή ώρα αλλά φυσικά θα είναι διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

    Εννοείται ότι θέλουμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας αλλά λάβετε υπ’οψη σας ότι η κατηγοριοποίηση είναι πάντα μια δύσκολη δουλειά και διαφορετικές γνώμες θα υπάρχουν πάντα.

    Είστε έτοιμοι;
    Τα FilmBoy Awards 2011 ξεκινάνε.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FilmBoy Awards 2011: Ψήφισε τα καλύτερα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top