F Η μαγεία του σινεμά στο 1o trailer του The Tree of Life του Terrence Malick - FilmBoy Η μαγεία του σινεμά στο 1o trailer του The Tree of Life του Terrence Malick - FilmBoy
  • Latest News

    Η μαγεία του σινεμά στο 1o trailer του The Tree of Life του Terrence Malick

    Το τελευταίο καιρό φούντωναν τα σχόλια και το buzz γύρω από τη νέα ταινία του Terrence Malick, το The Tree of Life.

    Πέρα από το ότι πρωταγωνιστούν ο Brad Pitt κι ο Sean Penn και το ότι φτιαχνόταν εδώ και 5 χρόνια, η ανυπομονησία οφειλόταν κυρίως στη φήμη που ακολουθεί τον σκηνοθέτη.

    Ξεκάθαρα το alter egο του Woody Allen στη συχνότητα που κάνει ταινίες (20 χρόνια πέρασαν ανάμεσα στο Days of Heaven και το απίστευτο The Thin Red Line και μετά άλλα 7 για το The New World) έκανε κάποιους να θυμηθούν τον ιδιότροπο Stanley Kubrick.

    Βλέποντας το trailer του The Tree of Life θα καταλάβετε πόσο μεγάλος σκηνοθέτης είναι ο Malick, και πόσο όμορφη είναι η τέχνη του σινεμά.

    Διάβασα ότι η ταινία αυτή ‘...θα αλλάξει το κινηματογράφο’ .

    Αν είναι να τον κάνει τόσο όμορφο και εκστατικό, τότε είμαι μαζί του.

    Δεν έχω καταλάβει γρι από το στόρι, αλλά διαβάζω ότι πρόκειται για την ενηλικίωση ενός αγοριού, τη χαμένη του αθωότητα και την αναζήτηση του στο νόημα της ζωής!

    Τέλος πάντων, μη σας νοιάζει για την ώρα το στόρι...
    Απολαύστε κάποια πλάνα που θα σας στοιχειώσουν ευχάριστα, κάποιες εικόνες ποίησης (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) που ίσως σε κάποιους θυμίσουν το The Fountain του Darren Aronofsky.

    Μετά από άπειρες καθυστερήσεις και αναβολές, η Fox Searchlight πήρε τελικά το πράσινο φως και θα το φέρει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου 2011.

    Αν αξίζει την αναμονή;
    Δείτε και μόνοι σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η μαγεία του σινεμά στο 1o trailer του The Tree of Life του Terrence Malick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top