F Κι άλλα ρομπότ στο 1ο teaser trailer του Real Steel με τον Hugh Jackman - FilmBoy Κι άλλα ρομπότ στο 1ο teaser trailer του Real Steel με τον Hugh Jackman - FilmBoy
  • Latest News

    Κι άλλα ρομπότ στο 1ο teaser trailer του Real Steel με τον Hugh Jackman

    Φαίνεται πως ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τον Michael Bay και το 3o Transformers του θα έρθει εκ των έσω και με παρόμοιο τρόπο.

    Σαν σε απάντηση της χθεσινής κυκλοφορίας του 1ου teaser trailer του sequel με τα mega-robot, η Disney και η Dreamworks έβγαλαν σήμερα το 1ο teaser trailer του δικού τους robot-action φιλμ που έχει τίτλο Real Steel.

    Είναι η νέα ταινία του Hugh Jackman της οποίας είχατε δει την πρώτη επίσημη εικόνα της τον Ιούνιο κιόλας, όταν ακόμα βρισκόταν στα γυρίσματα (δεν είναι ωραίο να παρακολουθείς την εξέλιξη των ταινιών;).

    Και για να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα τι να περιμένω, σκεφτόμενος ότι στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Shawn Levy του ...Night at the Museum!

    Με το trailer δε θα έλεγα ότι με έψησε κιόλας, αλλά ίσως βρείτε ένα μικρό ενδιαφέρον.

    Πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman στο ρόλο ενός πρώην μποξέρ που διοργανώνει αγώνες και ονειρεύεται να φτιάξει ένα ρομπότ-champion.

    Η ευκαιρία του είναι όταν ξαναβρίσκεται με το γιο του (Dakota Goyo) με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις.

    Πολύ σοφά στο trailer δεν γίνεται αναφορά στη σχέση πατέρα γιου αλλά γνωρίζοντας τον Steven Spielberg (στη παραγωγή και εδώ όπως και στο Transformers: Dark of the Moon, εξ ου και το ‘εκ των έσω’ της εισαγωγής) μάλλον θα αποτελεί κύριο στοιχείο στη ταινία.

    Παίζουν ακόμα η Evangeline Lilly και ο Kevin Durand.

    Το Real Steel αργεί πολύ ακόμα καθώς θα βγει στις αίθουσες στις 7 του Οκτώβρη 2011.

    Κανένας που ανυπομονεί;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κι άλλα ρομπότ στο 1ο teaser trailer του Real Steel με τον Hugh Jackman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top