F Βαμπιρο-Trailer του My Sucky Teen Romance της έφηβης Emily Hagins - FilmBoy Βαμπιρο-Trailer του My Sucky Teen Romance της έφηβης Emily Hagins - FilmBoy
  • Latest News

    Βαμπιρο-Trailer του My Sucky Teen Romance της έφηβης Emily Hagins

    Το τριήμερο που πέρασε η Emily Hagins έβγαλε στο Comic-Con του Austin ένα trailer της νέας της ταινίας που έχει τίτλο My Sucky Teen Romance.

    Ποια είναι η Emily Hagins, θα μου πείτε και γιατί θα έπρεπε να τη ξέρουμε.

    Δε θα’πρεπε να τη ξέρετε ...αν υπήρχαν πολλά 12χρονα κορίτσια που σκηνοθετούν δημοφιλή ντοκιμαντέρ με τίτλους όπως Zombie Girl: The Movie!

    Επειδή δεν υπάρχουν όμως, καλά θα κάνετε να τη γνωρίσετε, ειδικά τώρα που ετοίμασε – σε ηλικία 18 πλέον – τη νέα της ταινία My Sucky Teen Romance, της οποίας είναι η σκηνοθέτης και η σεναριογράφος!

    Πρόκειται για ένα έξυπνο concept όπου αληθινά βαμπίρ προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα κόσμο γεμάτο από οπαδούς φανταστικών βαμπίρ!

    Φανταστείτε ένα συνέδριο γεμάτο από φανς του Twilight - τα βαμπίρ δε θα χρειάζονταν καν να μεταμφιεστούν εκεί μέσα, αφού θα μπλεχτούν εύκολα με τους ντυμένους φαν.

    Δε ξέρω αν θα σας αρέσει αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από σαχλαμάρες τύπου Vampires Suck!

    Και λέμε θα είναι γιατί η ταλαίπωρη Emily χρειάζεται 5.500 $ ακόμα για να ολοκληρώσει το μοντάζ, το φωτισμό, και τη μουσική του φιλμ, γι’αυτό και ζητάει χορηγούς στην Αμερική.

    Ρίξτε μια ματιά στο trailer.Εντυπώσεις;  




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βαμπιρο-Trailer του My Sucky Teen Romance της έφηβης Emily Hagins Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top