F Η Scarlett Johansson σε ρόλο εξωγήινης που ξελογιάζει το ανθρώπινο είδος - FilmBoy Η Scarlett Johansson σε ρόλο εξωγήινης που ξελογιάζει το ανθρώπινο είδος - FilmBoy
  • Latest News

    Η Scarlett Johansson σε ρόλο εξωγήινης που ξελογιάζει το ανθρώπινο είδος

    Γράφει ο kospap.

    Κάθε Φθινόπωρο στο 8ήμερο American Film Market ανακοινώνονται περίεργες αλλά και καταπληκτικές ταινίες που είτε έχουν ολοκληρωθεί και αγοράζονται από διανομείς είτε ψάχνουν χρηματοδότηση..

    Υπάρχουν πολλά νέα και πολλές ταινίες των οποίων την εξέλιξη  θα παρακολουθούμε αλλά αυτή που αξίζει αυτήν την στιγμή και είναι από τα μεγαλύτερα σχέδια είναι η ταινία Under the Skin που σκηνοθετεί ο Jonathan Glazer και πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson σαν την τέλεια εξωγήινη γυναίκα.
     
    Το FilmNation προμοτάρει την ταινία στο AFM και το The Hollywood Reporter μας δίνει την περιγραφή της ταινίας:

    H Johansson παίζει μια εξωγήινη στην γη που είναι μεταμφιεσμένη σε μια τέλεια και μαγευτικά αισθησιακή γυναίκα (τώρα κατάλαβα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί της...).

    Χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο όπλο της, ...




    ...την "ωμή" σεξουαλικότητα της για να προσελκύσει τα ανθρώπινα θύματα της περιφερόμενη σε απομακρυσμένες λεωφόρους και ερημικές τοποθεσίες.

    Είναι θανατηφόρα αποτελεσματική αλλά με τον καιρό ελκύεται και αλλάζει από την πολυπλοκότητα της ζωής στην γη. Με αυτή την ανακάλυψη του ανθρωπισμού και με το εξωγήινο στοιχείο να αποδυναμώνεται βρίσκει τον εαυτό της σε μια πορεία σύγκρουσης με το είδος της.

    Από την δική της οπτική γωνία είναι ένας τρόπος να δούμε τον κόσμο μας μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου.
     
     Το σενάριο είναι του Jonathan Glazer και του Walter Campbell και ελπίζουμε τα γυρίσματα να αρχίσουν την ανοιξη/καλοκαιρι 2011.

    Αλλά βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί με την Scarlett Johansson στον ρόλο κλειδί γιατί είναι στην λίστα πολλών ταινιών όπως We Bought a Zoo, Pride and Prejudice and Zombies και The Great Gatsby και έχει ελαφρά συνδεθεί και με το Breathers: A Zombieʼs Lament.

    Βέβαια με το μόνο που έχει κάνει συμβόλαιο αυτήν την στιγμή είναι με το The Avengers οπότε τα γυρίσματα την ανοιξη/καλοκαιρι για το Under the Skin εύκολα μπορούν να γίνουν.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Scarlett Johansson σε ρόλο εξωγήινης που ξελογιάζει το ανθρώπινο είδος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top