F Ο Paparazzi του FilmBoy επιστρέφει ...με την Megan Fox! - FilmBoy Ο Paparazzi του FilmBoy επιστρέφει ...με την Megan Fox! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Paparazzi του FilmBoy επιστρέφει ...με την Megan Fox!

    Γράφει ο Paparazzi.

    Guess who’s back!

    Δε παράτησα το φίλο μου (κι εσάς) ρε παιδιά, απλά την άδεια μου πήρα κι εξαφανίστηκα με τη γυναίκα μου στα νότια της ηπείρου.

    Τώρα να φύγω από το FilmBoy;
    Τώρα που πάει να γίνει επαγγελματικό site, τώρα που βγαίνει και στην TV (αλήθεια, κρίμα που δεν είναι ηθοποιός η Αθηνά που παρουσιάζει την εκπομπή, να της έκανα ένα ποστ με τίτλο ‘Η Αθηνά στον Paparazzi του FilmBoy’ ), τώρα που είδα τα νούμερα του Οκτωβρίου και έπαθα κάτι (δε ξέρω αν σας ενημερώνει ο Κωνσταντίνος guys, αλλά το FilmBoy παίζει να είναι και το blog με την πιο γρήγορη αναρρίχηση σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα).

    Εδώ είμαι λοιπόν, και είπα να το γιορτάσουμε.

    Megan Fox!

    Τελεία.

    Όσες φωτο και να βάλουμε, εσείς θα βρείτε άλλες τόσες με σέξι φωτογραφίσεις σε περιοδικά, με την καμπάνια του Armani πιο πρόσφατα.

    Γι’αυτο και παρακάτω, θα βρείτε 75 φωτογραφίες Υψηλής ανάλυσης από εμφανίσεις της και οχι επίσημα shooting της, εκτός από 5-6 που δεν μπορούσα να αποφύγω.

    Θα τη δείτε στο βενζινάδικο, στη καφετέρια, στα μπάνια της (φυσικά), σε πρεμιέρες και στα backs των γυρισμάτων του Jennifer’s Body, στη θρυλική σκηνή στη λίμνη.

    Όλες είναι hot.
    Αλήθεια, υπάρχουν τέτοια πλάσματα στη πραγματικότητα;





    Photo Gallery

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Paparazzi του FilmBoy επιστρέφει ...με την Megan Fox! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top