F Εικόνες, σύνοψη και 1ο trailer από το Cars 2, το νέο animation της Pixar - FilmBoy Εικόνες, σύνοψη και 1ο trailer από το Cars 2, το νέο animation της Pixar - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες, σύνοψη και 1ο trailer από το Cars 2, το νέο animation της Pixar

    Γράφει ο Kospap.

    H Disney/Pixar κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες και το 1ο trailer από το Cars 2, σκηνοθετημένο από τον John Lasseter με τη βοήθεια του Brad Lewis.

    Έχουν ήδη επιβεβαιωθεί οι φωνές των πρωταγωνιστών οι οποίοι είναι οι Owen Wilson, Tony Shalhoub, John Ratzenberger, Cheech Marin, Larry the Cable Guy and Bonnie Hunt.
     
    Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής:
     
    Το βραβευμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο Lightning McQueen (με την φωνή του Owen Wilson) και τον ασύγκριτο γερανό αυτοκινήτων Μater (με την φωνή του Larry the Cable Guy) πηγαίνουν με την φιλία τους σε νέα συναρπαστικά μέρη στο Cars 2 όταν ξεκινούν ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να πάρουν μέρος στο πρώτο World Grand Prix για να καθοριστεί το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο.
     
    Αλλά ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι γεμάτος λακκούβες, παρακάμψεις και αστείες εκπλήξεις όταν ο Mater βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια με θέμα την διεθνή κατασκοπία, διχασμένος μεταξύ στο να βοηθήσει τον McQueen στον τόσο σημαντικό αγώνα ή να ασχοληθεί με μια άκρως μυστική αποστολή κατασκοπίας.

    Αυτό το ταξίδι δράσης του Mater θα τον οδηγήσει σε ένα απίστευτο
    κυνηγητό μέσα στους δρόμους της Ιαπωνίας και Ευρώπης ακολουθούμενος από τους φίλους του ενώ όλος ο κόσμος τον παρακολουθεί.

    Σε αυτήν την γρήγορη δράση θα προστεθούν και χρωματιστά καινούργια αυτοκίνητα τα οποία θα απαρτίζονται από μυστικούς πράκτορες, απειλητικούς κακούς και  διεθνείς αγωνιζόμενους.

     
    Ο John Lasseter επιστρέφει στην θέση του οδηγού στην σκηνοθεσία αυτής της συνέχειας μετά από το πρώτο Cars που είχε κερδίσει Χρυσή Σφαίρα το 2006.

    Βοηθος στην σκηνοθεσία είναι ο Brad Lewis που είχε κάνει την παραγωγή του βραβευμένου με Οσκαρ Ratatouille και τέλος ο βετεράνος Denise Ream o οποίος είχε κάνει τα οπτικά εφε στα Ratatouille, Up και Star Wars Episode III-Revenge of the Sith.
     
    To Cars 2 θα βγει σε 3D, 2D και IMAX 3D στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 24 Ιουνίου 2011.

    Δείτε στη συνέχεια τις πρώτες εικόνες και το 1ο teaser trailer.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες, σύνοψη και 1ο trailer από το Cars 2, το νέο animation της Pixar Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top