F Φοβερό trailer του The Warrior's Way που δεν χάνεται! - FilmBoy Φοβερό trailer του The Warrior's Way που δεν χάνεται! - FilmBoy
  • Latest News

    Φοβερό trailer του The Warrior's Way που δεν χάνεται!

    Ο Δεκέμβριος είναι παραδοσιακά ένας πολύ καλός μήνας για ταινίες, και ειδικά φέτος έχουμε πολλά φιλμ που περιμένουμε εναγωνίως, όπως το Black Swan, το True Grit, το Tron: Legacy ...και το The Warrior’s Way. 

    Ποιο είναι αυτό;
    Ναι, όντως είναι η πρώτη φορά που το αναφέρουμε εδώ στο FilmBoy, αλλά όσοι δουν το trailer θα το βάλουν στη πρώτη πεντάδα των DO NOT MISS ταινιών τους για το υπόλοιπο του έτους! 


    Το The Warrior’s Way – που είναι κάτι σαν Ninja western – είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Sngmoo Lee και παραγωγής ενός εκ των παραγωγών του Lord of the Rings, Barrie M. Osborne. 

    Όπως θα δείτε στο trailer (πάνω από 2 φορές ο καθένας σας, πάω στοίχημα) πρόκειται για ένα οπτικά εξαιρετικό γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Κορεάτη Dong-gun Jang στο ρόλο ενός Ασιάτη πολεμιστή που αναγκάζεται να κρυφτεί σε ένα μικρό αμερικάνικο χωριό. 

    Το υπόλοιπο cast είναι επίσης εξαιρετικό, με την Kate Bosworth (η κοπέλα της παρέας στο 21), τον μεγάλο Geoffrey Rush και τον Danny Huston (από το Robin Hood). 

    Ταυτόχρονη πρεμιέρα σε Ν.Κορέα και Αμερική στις 3 Δεκεμβρίου 2010. 

    Στη συνέχεια δείτε το απίστευτο trailer του The Warrior’s Way και αφήστε τα θαυ…. τα σχόλια σας.   



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φοβερό trailer του The Warrior's Way που δεν χάνεται! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top