F Killer Croc : Ο νέος κακός στο Batman 3 του Chris Nolan; - FilmBoy Killer Croc : Ο νέος κακός στο Batman 3 του Chris Nolan; - FilmBoy
  • Latest News

    Killer Croc : Ο νέος κακός στο Batman 3 του Chris Nolan;

    Γράφει ο Bustart.

    Επιβεβαιώθηκε αυτή τη βδομάδα πως τα γυρίσματα του 2ου sequel του Batman Begins θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο στη Λουϊζιάνα των ΗΠΑ αλλάζοντας έτσι τοποθεσία, μιας και οι περισσότερες σκηνές των 2 πρώτων ταινιών γυρίστηκαν στο Σικάγο.  

    Ο κύριος λόγος (και μέχρι τώρα μοναδικός) της αλλαγής αυτής είναι οι φοροαπαλλαγές που προσφέρει η ομόσπονδη πολιτεία της Λουϊζιάνα (φαίνεται πως όλους τους έχει αγγίξει η κρίση!).  

    Άλλωστε η Warner γύρισε εξ ολοκλήρου το Green Lantern στη Λουϊζιάνα νωρίτερα φέτος κι από ότι φαίνεται έμεινε κατενθουσιασμένη (από την απαλλαγή φόρων φυσικά;)! 

    Από τη στιγμή όμως που επιβεβαιώθηκε η είδηση αυτή, κυκλοφόρησε αμέσως η φήμη στο internet πως μπορεί να υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος πίσω από τη κίνηση αυτή της WB. 

    Ποιος είναι αυτός;...



    ...
    Ο Killer Croc (που ζει στους βαλτότοπους της  Λουϊζιάνα) και η πιθανότητα να είναι αυτός ο villain(s) στη 3η ταινία του Batman.  


    Η φήμη ξεκίνησε από τον καταξιωμένο συγγραφέα comic Mark Millar (δημιουργό μεταξύ άλλων και του Kick-Ass) που έγραψε στο twitter του (σαν βρισιά ακούστηκε αυτό!) τα εξής: 

    1) Oh, wait: I know who the villain(s) are in Batman 3 and the big scene outside Gotham sounds awesome. Totally timely locale.
    2) One of the villains is from my favourite childhood run on the character. Again, very unexpected. 


    Τα αμερικάνικα sites δεν έχασαν καθόλου χρόνο και προσπάθησαν να «μεταφράσουν» τα παραπάνω λόγια του Millar.
    Τι αποφάνθηκαν;  


    Ότι το 1ο σχόλιο του σχετίζεται με τους βαλτότοπους της Λουϊζιάνα άρα και με τον Killer Croc (αφού εκεί είναι το…σπίτι του) ενώ η 1η εμφάνιση του Killer Croc που έγινε το 1983, όταν ο Millar ήταν 13 χρονών, σχετίζεται με το 2ο σχόλιο του. 

    Δε λέω, μπορεί να έχουν μια δόση (ή και δύο) αλήθειας όλα αυτά, αλλά μεταξύ μας τα βρίσκω τελείως αστεία ως στοιχεία ακόμα και για μια απλή φήμη!  

    Εσείς τι λέτε;
    Ποιον ή ποιους θέλετε να είναι ο ή οι villain(s) στο Batman 3; 


    Ποιος είναι ο Killer Croc

    Το πραγματικό όνομα του Croc είναι Waylon Jones και πάσχει εκ γενετής από μια μορφή αταβισμού εξαιτίας του οποίου απέκτησε τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση ερπετού.  

    Εγκαταλείφτηκε όταν ήταν παιδί ακόμα από τους γονείς του στους υπονόμους, όμως ο Croc κατάφερε να επιζήσει και να γίνει στη συνέχεια εγκληματίας.  

    Στις πρώτες του εμφανίσεις μάλιστα στα comic της DC ο Croc παρουσιαζόταν ως ένας αδίστακτος κακοποιός που ήθελε να γίνει ο άρχοντας του εγκλήματος του Gotham City.  

    Εξαιτίας της αρρώστιας του έχει χαμηλή νοημοσύνη αλλά τεράστια δύναμη καθώς και όλες τις ικανότητες ενός κροκόδειλου, όπως την έντονη αίσθηση της όσφρησης και την ικανότητα να κρατάει την αναπνοή του για μεγάλο διάστημα κάτω από το νερό. 

    Στα  Batman #521 and #522, ο Croc καλείται από μια παραφυσική δύναμη να δραπετεύσει από τα άσυλο Arkham και να κατευθυνθεί στους βαλτότοπους της Λουϊζιάνα.  

    Εκεί θα ανακαλύψει ότι αυτή η δύναμη ήταν το Swap Thing (θυμηθείτε έχει γίνει ταινία από τοn Wes Craven στα 80s) που του προσφέρει μια θέση στο βάλτο.  

    Εκεί τελικά ο Croc θα απαρνηθεί πλήρως την ανθρώπινη φύση του, αφήνοντας τη ζωώδη πλευρά του να επικρατήσει.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Killer Croc : Ο νέος κακός στο Batman 3 του Chris Nolan; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top