F Hereafter: Η νέα συνεργασία των Clint Eastwood και Matt Damon απέκτησε trailer - FilmBoy Hereafter: Η νέα συνεργασία των Clint Eastwood και Matt Damon απέκτησε trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Hereafter: Η νέα συνεργασία των Clint Eastwood και Matt Damon απέκτησε trailer

    Ο Clint Eastwood είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σκηνοθέτες του Hollywood σήμερα, αλλά οι ταινίες του αρέσουν σε κοινό με ιδιαίτερο γούστο - κάποιοι τις θεωρούν βαρετές ενώ άλλοι τον κατατάσσουν στους κινηματογραφικούς θρύλους. 

    Η τελευταία συνεργασία του με τον Matt Damon (μετά το Invictus) απέκτησε trailer και θαρρώ ρίχνει νερό στο μύλο και των δυο πλευρών. 

    Το Hereafter, η 35η ταινία του ως σκηνοθέτης, είναι ένα μεταφυσικό δράμα – εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες που ήταν βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, αν και το trailer δείχνει μουντό και στο στιλ που έχουμε συνηθίσει. 

    Δίνει μεγάλη βαρύτητα στη πλοκή αντί να βασιστεί σε συναρπαστική μουσική και σε γρήγορες εικόνες που θα μας έκαναν να ανυπομονούμε για το φιλμ. 

    Πρόκειται για την ιστορία τριών ανθρώπων με μεταφυσικές ανησυχίες. 

    Ο Matt Damon είναι ένας Αμερικανός που έχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τους νεκρούς, η Cecile de France είναι μια Γαλλίδα δημοσιογράφος που είχε μια παραλίγο θανάσιμη εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή και ο Frankie/George McLaren είναι ένα αγόρι στο Λονδίνο που έχασε πρόσφατα ένα δικό του πρόσωπο και ψάχνει απαντήσεις. 

    Το Hereafter κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Οκτωβρίου και η Village μόλις ανακοίνωσε οτι θα το φέρει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2011.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer.
    Σχόλια;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hereafter: Η νέα συνεργασία των Clint Eastwood και Matt Damon απέκτησε trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top