F Η σειρά The Dark Tower του Stephen King ταυτόχρονα σε σινεμά και TV - FilmBoy Η σειρά The Dark Tower του Stephen King ταυτόχρονα σε σινεμά και TV - FilmBoy
  • Latest News

    Η σειρά The Dark Tower του Stephen King ταυτόχρονα σε σινεμά και TV

    Οι οπαδοί του Stephen King (εγώ είμαι της άλλης πλευράς, του Dean Koontz) ίσως απογοητεύτηκαν πέρυσι όταν μαθεύτηκε πως οι δημιουργοί του Lost, J.J.Abrams και Damon Lindelof αναθεώρησαν την απόφαση τους να διασκευάσουν για τη μεγάλη οθόνη τη σειρά βιβλίων The Dark Tower του δημοφιλούς συγγραφέα. 

    Είχαν αγοράσει τα δικαιώματα καιρό τώρα αλλά για πολλά χρόνια ήταν προσηλωμένοι στο Lost και κατέληξαν να δώσουν τα δικαιώματα πίσω, για να τα πάρει ο Ron Howard πρόσφατα ο οποίος και έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. 

    Σκέφτεται να μεταφέρει το ...western-apocalyptic-fantasy saga των 7 βιβλίων του μεγάλου συγγραφέα στον κινηματογράφο αλλά και στην tv με τη μορφή σειράς. 

    Οι φανατικοί, αυτά τα ξέρουν από τον Απρίλιο, χθες όμως μάθαμε λεπτομέρειες. 

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ron Howard θέλει να κάνει αυτά τα βιβλία μια τριλογία γεμίζοντας τα κενά ενδιάμεσα με τηλεοπτική σειρά και να διασκευάσει έτσι ολοκληρωμένα ολόκληρη την ιστορία! 

    Θα σκηνοθετήσει ο ίδιος τη 1η ταινία και τον 1ο κύκλο της σειράς, ο Akiva Goldsman (A Beautifull Mind) θα γράψει το σενάριο και όλα αυτά υπό την σκέπη (και το πορτοφόλι) της Universal αλλά και του NBC το οποίο θα φιλοξενήσει τη σειρά. 

    Φαντάζομαι επίσης ότι το cast θα είναι δεύτερα ονόματα (αλλιώς πως θα συμφωνήσουν και στο σήριαλ;)   

    Απ’οσο γνωρίζω είναι η πρώτη φορά που ένα franchise δένεται με τηλεοπτική σειρά ταυτόχρονα για να ειπωθεί μια ιστορία και αν μη τι άλλο μας γεμίζει απορίες (αν δε βλέπω το σήριαλ, θα μπορώ να καταλάβω τη ταινία μετά;). 

    Εσείς τι λέτε γι’αυτή τη μίξη tv-σινεμά;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η σειρά The Dark Tower του Stephen King ταυτόχρονα σε σινεμά και TV Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top