F ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE I SPIT ON YOUR GRAVE - FilmBoy ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE I SPIT ON YOUR GRAVE - FilmBoy
  • Latest News

    ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE I SPIT ON YOUR GRAVE

    Το I Spit On Your Grave του 1978 ήταν ένα αμφιλεγόμενο θρίλερ λόγω της σκληρής απεικόνισης ενός βιασμού και των βίαιων σκηνών εκδίκησης μετά. 

    Είναι από αυτές τις ταινίες που τις ξέρουνε πολλοί λόγω της φήμης τους κι ας την έχουν δει λίγοι. 

    Τώρα είναι έτοιμο το remake και από αυτό που φαίνεται στο trailer μάλλον θα είναι ένα ασυμβίβαστο φιλμ, επίσης σκληρό κι ας μην δείχνει κάποια ιδιαίτερα σκληρή σκηνή. 

    Για παράδειγμα, βλέποντας τη φωτο επάνω (από μια σκηνή του trailer) δε χρειάζεται να δεις τη συνέχεια...το πιάνεις το νόημα! 

    Τουλάχιστον δεν θέλει να πουλήσει τη ταινία μέσω του κώλου της πρωταγωνίστριας Sarah Butler, όπως έκανε το πόστερ και ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις.

    Μια νεαρή συγγραφέας κάνει ένα ταξίδι σε ερημική επαρχία αλλά μια ομάδα άρρωστων ντόπιων θα θελήσουν να ‘...της δώσουν ένα μαθημα’. 

    Αυτό που αρχικά ξεκινάνε από τρόμαγμα και εξευτελισμό καταλήγει σε βασανισμό και επανειλημμένο βιασμό αλλά πριν τη σκοτώσουν εκείνη πέφτει στο ποτάμι και χάνεται. 

    Με τις μέρες οι τύποι σταματούν να ψάχνουν το σώμα της και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, όταν εκείνη εμφανίζεται αποφασισμένη να τους εκδικηθεί με αντίστοιχο τρόπο...ή και χειρότερα. 

    Μετά από ένα teaser που είχατε δει το Μάιο, δείτε στη συνέχεια το 1ο επίσημο trailer του προκλητικού remake και πείτε μας τη γνώμη σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ REMAKE I SPIT ON YOUR GRAVE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top