F Η GEMMA ARTERTON ...ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ TAMARA DREWE - FilmBoy Η GEMMA ARTERTON ...ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ TAMARA DREWE - FilmBoy
  • Latest News

    Η GEMMA ARTERTON ...ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ TAMARA DREWE

    O Βρετανός σκηνοθέτης Stephen Frears κάνει ταινία του γούστου μου κάθε 10 χρόνια (από το Dangerous Liaisons το 1988 στο High Fidelity το 2000, με μια μικρή αμφιβολία για το The Queen το 2006 που δεν έχω δει) και ίσως έφτασε η ώρα να ξανακάνει. 

    Βασισμένο στο βιβλίο-κομικ της Posy Simmonds, το Tamara Drewe είναι πιθανότατα και η ταινία που θα βάλει για τα καλά μέσα στα hot spots τη Gemma Arterton, στοίχημα που βάζεις άνετα αν δεις το trailer και μόνο. 

    Μια σέξι (αλλά πολύ σέξι) κοπέλα επιστρέφει να ζήσει στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε, έχοντας κάνει πλαστικές στα επίμαχα σημεία κι έχοντας αλλάξει τη γκαρνταρόμπα της σε ρούχα-μινιατούρες (όπως το σορτσάκι στο trailer) με αποτέλεσμα να της τη πέφτουν άνδρες, γυναίκες, παιδιά. 

    Εκτός της Gemma Arterton παιζουν οι Dominic Cooper, Roger Allam, Luke Evans και Bill Camp. 

    Το νέο trailer εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες μαζί με ένα banner poster της ταινίας, η οποία έχει διανομή στην Αμερική για τις 8 Οκτωβρίου. 


    Τι λέτε;






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η GEMMA ARTERTON ...ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ TAMARA DREWE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top