F HORROR TRAILER PARK: EPISODE 8 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK: EPISODE 8 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK: EPISODE 8

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.   

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 
     
    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.   

    Στο 8ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το κορεάτικο Death Bell 2: Bloody Camp, την ανθολογία Phobia 2, το αιρετικό Shrine και το ...μεσιτικό The Perfect House.   

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!  


    Καιρό τώρα παρακολουθώ τα teaser που βγαίνουν για το Κορεάτικο sequel Death Bell 2: Bloody Camp αλλά περίμενα το επίσημο trailer για να το μοιραστώ μαζί σας, και μάλλον έκανα καλά. 

    Το καλοκαιρινό τμήμα ενός σχολείου παγιδεύεται από πνεύματα ή κάποιους (ή κάποιον), φριχτοί θάνατοι και αυτοκτονίες σε ένα trailer ατμοσφαιρικό που σε κάνει να ...πας να βρεις να δεις το Death Bell 1. 

    Πολύ καλό, άλλωστε κορεάτικο είναι...




    Shrine λέγεται η καινούργια δουλειά των ανθρώπων που συνηθίζουν να κάνουν horror-comedy (από όσο μαθαίνω, γιατί δεν είμαι και τόσο ενήμερος), αλλά σας διαβεβαιώ εδώ δεν υπάρχει ίχνος comedy. 

    Πρόκειται για κάποιους νεαρούς που ανακαλύπτουν ένα κρυμμένο χωριό στο δάσος και χώνουν τη μύτη τους με ...άσχημα γι’αυτους αποτελέσματα. 

    Διανομή δεν έχει ακόμη, έτσι δεν είμαι σίγουρος ότι θα βγει στις αίθουσες ή κατευθείαν σε DVD.




    Ένα νέο ανεξάρτητο horror movie που εμφανίστηκε online πρόσφατα είναι το The Perfect House και πρωταγωνιστεί η Felissa Rose. 

    Ένα νεαρό ζευγάρι βρίσκει το σπίτι των ονείρων του για να ανακαλύψει σύντομα ότι το συγκεκριμένο οίκημα έχει ανατριχιαστικό παρελθόν, το οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας με 3 διαφορετικές ιστορίες.






    Ανθολογίες τρόμου δεν συναντάμε πολλές αλλά όταν αυτό συμβαίνει, αξίζει κάθε σεντ που λένε και στο Αμέρικα. 

    Το Phobia 2 είναι 5 ιστορίες τρόμου από 5 διαφορετικούς σκηνοθέτες από ...την Ταϊλάνδη παρακαλώ! 

    Και πριν βιαστείτε να απογοητευτείτε, σας λέω ότι το trailer έχει αγγλικούς υπότιτλους και είναι φοβερά ενδιαφέρον, τρομακτικό και καλογυρισμένο. 

    Όταν το δείτε θα παρακαλάτε να βρει διανομή στην Αμερική (γιατί έτσι θα το βρούμε πιο εύκολα...ξέρετε εσείς). 

    Α, μετά το trailer μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα 5 εξαιρετικά πόστερ. 

    Είδες η Ταϊλάνδη;







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK: EPISODE 8 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top