F Drew: The Man Behind The Poster : 1ο Trailer ενός πολύ καλού Ντοκιμαντέρ - FilmBoy Drew: The Man Behind The Poster : 1ο Trailer ενός πολύ καλού Ντοκιμαντέρ - FilmBoy
  • Latest News

    Drew: The Man Behind The Poster : 1ο Trailer ενός πολύ καλού Ντοκιμαντέρ

    Αν μεγάλωσες τη δεκαετία του 80 και του 90 και έβλεπες ταινίες, τότε μεγάλωσες με τα πόστερ του Drew Struzan.

    Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ξανακούσει το όνομά του αλλά μου πήρε 1μιση λεπτό –όσο διαρκεί το trailer – για να καταλάβω ότι τον ξέρω και πολύ καλά μάλιστα.

    Πολλές αγαπημένες μου ταινίες έχουν πόστερ σχεδιασμένα από αυτόν, πόστερ που ήθελα να κρεμάσω στους τοίχους του σαλονιού μας και δε με άφηνε η μητέρα μου.

    Είναι απίστευτο να μαθαίνεις ότι όλα αυτά τα poster τα έφτιαξε ένας άνθρωπος, ένας θρύλος στα μέρη που ξέρουν να αναγνωρίζουν παρόμοια τέχνη...το Hollywood.

    Επίσης δεν ήξερα ότι ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον Drew πριν δω το 1ο trailer που κυκλοφόρησε χθες, με τίτλο Drew: The Man Behind the Poster.

     Αν κάνετε τον κόπο να το δείτε θα καταλάβετε για τι τέχνη μιλάμε, την εποχή που τα poster δεν ήταν ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες αλλά σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι όπως το Indiana Jones, Back To The Future και Star Wars.

    Το trailer είναι νοσταλγικά όμορφο και θα σας θυμίσει πολλά από τα παιδικά σας χρόνια.

    Δείτε το στη συνέχεια και μη ξεχάσετε να σχολιάσετε, να βαθμολογήσετε και να μοιραστείτε το ποστ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Drew: The Man Behind The Poster : 1ο Trailer ενός πολύ καλού Ντοκιμαντέρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top