F TRAILER: ANIMAL KINGDOM, CAIRO TIME, DRY LAND, VALHALLA RISING - FilmBoy TRAILER: ANIMAL KINGDOM, CAIRO TIME, DRY LAND, VALHALLA RISING - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: ANIMAL KINGDOM, CAIRO TIME, DRY LAND, VALHALLA RISING

    Η σπουδαιότερη εβδομάδα στα νέα trailer ήταν χωρίς αμφιβολία η περασμένη, οπότε θα μου συγχωρήσετε το καθυστερημένο post για τα υπόλοιπα trailer που βγήκαν και που δεν πρέπει να χάσουμε. 

    Εκτός λοιπόν από το 1ο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows, το τρομακτικό (ας γελάσω) teaser trailer του Paranormal Activity 2, το καλύτερο trailer της χρονιάς ως τώρα του Let Me In, το 3ο και τελευταίο trailer του Eat Pray Love, το trailer-έκπληξη της κωμικής περιπέτειας Operation: Endgame και το 2ο trailer του Get Low, είχαμε άλλα 4. 

    Το αισθηματικό δράμα Cairo Time, το δραματικό The Dry Land (που θυμίζει έντονα το Brothers στην υπόθεση), το σκληρό Βικινγκ παραμύθι Valhalla Rising και φυσικά την αποκάλυψη από την Αυστραλία, Animal Kingdom. 

    Ας τα δούμε ένα ένα. 



    Λίγες ημέρες πριν τη γιορτή της 4ης Ιουλίου, η Maya Entertainment έβγαλε στη κυκλοφορία το trailer του αντιπολεμικού The Dry Land, ένα από τα 16 δραματικά φιλμ του διαγωνιστικού του Sundance. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Ryan Piers Williams, γκόμενου της America Ferrera η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με έναν νεοφερμένο, τον Ryan O’Nan. 

    Πιθανότατα να δούμε και άλλες ‘η ζωή δεν είναι ίδια μετά το πόλεμο’ ταινίες, αλλά το The Dry Land με τον στρατιώτη που επιστρέφει από το Ιράκ και ψιλοτρελαινεται, φαίνεται καλό.





    Αν είστε από αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν κάποτε την Αίγυπτο, όπως εγώ, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο trailer του ανεξάρτητου ρομαντικού δράματος Cairo Time του Καναδου Ruba Nadda. 

    Μια ιστορία όπου μια κυρία (Patricia Clarkson) επισκέπτεται το Κάιρο για να βρει τον άντρα της, αλλά όταν εκείνος καθυστερεί να έρθει λόγω δουλειάς, εκείνη ζει άθελα της ένα ειδύλλιο με τον άνθρωπο (Alexander Siddig) που έχει αναλάβει την ξενάγηση της.    

    Δεν έχω τη παραμικρή αμφιβολία ότι οι θεατές που θα πάνε να τη δουν στις 6 Αυγούστου θα είναι μεσήλικες, αλλά δε παύει να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον φιλμ.





    Το Animal Kingdom συνεχίζει να κλέβει καρδιές από τη προβολή του στο Sundance, όπου άλλωστε πήρε και το καλύτερο βραβείο, και όλα αυτά χωρίς αμερικάνικο trailer. 

    Τώρα που η Sony έβγαλε το πρωτο trailer του φοβερής αποδοχής Αυστραλιανού φιλμ για μια οικογένεια ληστών (ένας έφηβος, οι θειοι του, η γιαγιά και μια από τις πιο δαιμονικές μητέρες στην ιστορία του σινεμά), τα έντυπα μας θυμίζουν ότι δε πρέπει να το χάσουμε. 

    Οκ παιδιά, το μήνυμα ελήφθη.





    Η IFC Films κυκλοφόρησε το trailer του μακάβριου Βικινγκ μύθου Valhalla Rising, λίγες ημέρες πριν το βγάλει σε λίγες αίθουσες στην Αμερική. 

    Το φιλμ είναι του Δανού Nicolas Winding Refn με πρωταγωνιστή έναν πολεμιστή με ένα μάτι και υπερφυσικές δυνάμεις να αποκεφαλίζει και να παλεύει μεσ’στις λάσπες. 

    Πραγματικά σας λέω, αν δείτε το trailer θα πρέπει να σφουγγαρίσετε μετά! 

    Το φιλμ έπαιξε στο Τορόντο και κάποιοι ισχυρίζονται ότι δε βλέπεται και ότι οι μόνοι διάλογοι που υπάρχουν είναι αυτοί στο trailer. 

    Σεβαστο αλλά επιτρέψτε μου να σχηματίσω μόνος άποψη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: ANIMAL KINGDOM, CAIRO TIME, DRY LAND, VALHALLA RISING Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top