F HORROR TRAILER PARK: EPISODE 6 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK: EPISODE 6 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK: EPISODE 6

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.  

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.  

    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.  

    Στο 6ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το αλλόκοτο Phasma Ex Machina, το Ισπανικό Agnosia, το Κορεάτικο I Saw The Devil και το ...μαύρων πεποιθήσεων My Place In The Horror.  

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned! 




    Ένα αλλόκοτο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με στοιχεία τρόμου; Γιατί όχι. 

    Τί θα έκανες για να φέρεις κάποιον πίσω; Πόσο μακριά θα έφτανες;
    Το Phasma Ex Machina εξερευνει το γκρίζο διάστημα μεταξύ ζωής και θανάτου και πως η επιστήμη θα μπορούσε να γίνει η γέφυρα μεταξύ τους. 


    Οκ, καμιά αντίρρηση, αν και θα μπορούσε το trailer να είναι λίγο πιο έντονο, αλλά η ταινία του Matt Osterman φαίνεται ιδιαίτερη.




    Το σινεμά τρόμου εκτός Αμερικής είναι στα πάνω του το τελευταίο καιρό και σήμερα σας έχω το νέο Ισπανικό θρίλερ που, σύμφωνα με το Twitch, είναι το νέο big thing στο χώρο των θρίλερ. 

    Λέγεται Agnosia και είναι από τους παραγωγούς του The Orphanage, Pan’s Labyrinth και Cell 211, άρα δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερες συστατικές επιστολές. 

    Το μικρό teaser δεν αποκαλύπτει κάτι σπουδαίο και θα έλεγα μάλιστα ότι είναι μέτριο, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι φαίνεται καλογυρισμένο.

    Update: Το teaser αντικαταστηθηκε με την αγγλικη εκδοση.




    Με ένα μήνα καθυστέρηση (χωρίς καμιά δικαιολογία αφού το έχω σταμπάρει από τότε), δείτε το πρωτο teaser trailer του Κορεάτικου θρίλερ I Saw The Devil, του Kim Jee-woon. 

    Όσοι παρακολουθείτε αυτό το blog θα ξέρετε μια συμπάθεια που τρέφω στον Κορεάτικο κινηματογράφο και ειδικότερα θα διαβάσατε ότι ξετρελάθηκα με το The Bad The Good The Weird του ίδιου σκηνοθέτη. 

    Στη νέα του ταινία, που θα βγει στη Κορέα αυτό το καλοκαίρι, ένας ψυχοπαθής serial killer αντιμετωπίζει έναν πράκτορα του οποίου η κοπέλα γίνεται θύμα του πρώτου. 

    Δείτε ατμόσφαιρα και πείτε μου...δε σε κάνει να θες να το δεις;




    Από το 2008 έχει ακουστεί ότι θα γυριστεί μια ταινία που λέγεται My Place In The Horror αλλά μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε ένα teaser trailer που μας ενημερώνει ότι η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post production. 

    Πρόκειται για ένα θρίλερ όπου 5 μαύρα ξαδέρφια συγκεντρώνονται σε ένα σπίτι της οικογένειας αλλά άθελα τους θα πάρουν μέρος σε μια Αφρικάνικης προέλευσης μυστικιστική τελετή. 

    Αν και δε δείχνει να είναι κάτι σπουδαίο, έχει κάποιες καλές σκηνές και ίσως τελικά να αξίζει το κόπο. 

    ...Μάλλον όχι.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK: EPISODE 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top