F ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΔΗ ΤΟ DESPICABLE ME 2 - FilmBoy ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΔΗ ΤΟ DESPICABLE ME 2 - FilmBoy
  • Latest News

    ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΔΗ ΤΟ DESPICABLE ME 2

    Γράφει ο kospap.

    Μήπως η βασιλεία των Pixar και DreamWorks στα animation έφτασε στο τέλος της; 

    Και βέβαια όχι αλλά θα πρέπει αυτοί οι δυο Γίγαντες να κάνουν χώρο και για νέους όπως την Illumination Entertainment, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επιβεβαιωμένη πια επιτυχία Despicable Me. 

    Στο άνοιγμα της ταινίας όλοι εύχονταν για έσοδα 30 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά η 1η ταινία της εταιρίας μετά την εκκαθάριση έλαβε το επιβλητικό ποσό των 56,4 εκατομμυρίων $! 

    Και όταν μια ταινία γίνεται τόσο μεγάλη επιτυχία είναι προφανές ότι αρχίζουν οι συζητήσεις για sequel. 

    Όπως διαβάζω στο Deadline, οι συντελεστές μαζί με τον CEO της Illumination, Chris Meledandri, ήδη δουλεύουν σκληρά στο Despicable Me 2. 

    Επίσης υπάρχει ένα σχέδιο να επενδύσουν πάνω στους πραγματικούς σταρ της ταινίας, τους βοηθούς του Gru, the minions. 

    Παράλληλα με την δεύτερη ταινία η εταιρία θα αναπτύξει  δυο μικρού μήκους ταινίες, οι οποίες θα εστιάσουν στα διαβολικά κίτρινα "ανθρωπάκια". 

    Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο στο πότε αυτές οι ταινίες μικρού μήκους θα κυκλοφορήσουν, μπορεί να είναι πρόλογος σε κάποια μελλοντική ταινία της Illumination ή σε κάποιο DVD ή ακόμη και να μεταδοθούν στο NBC. 

    Μπορεί η μικρή αυτή ταινία για τα "διαβολάκια" να προβληθεί σαν της Pixar το στυλ δηλαδή πριν από κάθε καινούργια ταινία, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΔΗ ΤΟ DESPICABLE ME 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top