F COMIC-CON 2010: Ο NICHOLAS CAGE ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ DRIVE ANGRY 3D - FilmBoy COMIC-CON 2010: Ο NICHOLAS CAGE ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ DRIVE ANGRY 3D - FilmBoy
  • Latest News

    COMIC-CON 2010: Ο NICHOLAS CAGE ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ DRIVE ANGRY 3D

    Εμένα μου αρέσει ο Nicholas Cage – κι ας τον λοιδορώ πολλές φορές για τις επιλογές του – ειδικά στις ταινίες του one man kick ass show, και ευτυχώς, το Drive Angry 3D μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό. 

    Ένα πρώτο μικρό teaser trailer προβλήθηκε στο Comic-Con πριν λίγες μέρες, έστω κι αν η ταινία του Patrick Lussier δεν έχει καμία σχέση με κάποιο κόμικ. 

    Οι αντιδράσεις του κοινού εκεί, μαθαίνω ότι ήταν ανάμικτες, ίσως γιατί περίμεναν κάτι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα με τον Νικόλα να οδηγεί και να ανατινάζει. 

    Το Drive Angry είναι μια περιπέτεια εκδίκησης για κάποιον που κυνηγά αυτούς που σκότωσαν τη κόρη του και απήγαγαν το μωρό της...απλό δεν είναι; 

    Έτσι απλό ήταν και το Faster του οποίου το trailer είδαμε πριν λίγες μέρες, αλλά εδώ παίζει ο Νικόλας μαζι με την συμπάθεια μου Amber Heard και όχι ο νεραιδονταης (βλ. The Tooth Fairy) και είναι και σε 3D. 

    Στην Αμερική θα βγει σε μια περίοδο του πεταματου, στις 11 Φεβρουαρίου 2011.Δείτε στη συνέχεια το 1ο teaser trailer του Drive Angry 3D.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: COMIC-CON 2010: Ο NICHOLAS CAGE ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ DRIVE ANGRY 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top