F 22 ΣΦΑΙΡΕΣ - L'IMMORTEL (22 BULLETS) - FilmBoy 22 ΣΦΑΙΡΕΣ - L'IMMORTEL (22 BULLETS) - FilmBoy
  • Latest News

    22 ΣΦΑΙΡΕΣ - L'IMMORTEL (22 BULLETS)

    Στο μυαλό κάθε σινεφιλ ο Jean Reno και ο Luc Besson πάντα θα συνδέονται κινηματογραφικά, μετά το απίστευτο Leon του 1994. 

    Παραδόξως, από τότε μόνο 2 ακόμη φορές έχουν συνεργαστεί μαζί – στο Crimson Rivers 2 το 2004 και στο άγνωστο σε μένα Wasabi το 2001 – αλλά αυτή η λίστα θα μεγαλώσει φέτος με το L’Immortel ή 22 Bullets για τον αγγλόφωνο κόσμο. 

    Το φιλμ είναι παραγωγής της εταιρείας του Besson, Europa Corp. και σκηνοθετημένο από τον Richard Berry – έναν βετεράνο Γάλλο ηθοποιό που γράφει και το σενάριο αλλά και έχει ένα μικρό ρόλο στη ταινία. 

    Μετά από μια μακρά, βίαιη κι επιτυχημένη καριέρα στη Μαρσεγεζικη Μαφία, ο Τσάρλι (Jean Reno) αποφασίζει να αποσυρθεί. 

    Για 3 χρόνια ζει μια ήσυχη ζωή αφοσιωμένος στη γυναίκα του (Fani Kolarova...) και τα δυο του παιδιά, μέχρι που ένα χειμωνιάτικο πρωινό κάποιοι μασκοφορεμένοι εκτελεστές τον γαζώνουν με 22 σφαίρες. 

    Αντί να πεθάνει, πέφτει σε κώμα και σαν από θαύμα...



    ...συνέρχεται. 

    Για τη συνέχεια υπάρχει μια σύγχυση αφού η επίσημη σύνοψη της εταιρείας αναφέρει ότι ο Τσάρλι συνέρχεται για να κυνηγήσει το μοναδικό άνθρωπο που θα τολμούσε να τα βάλει μαζί του, τον Τονυ Ζακια (Kad Merad), ενώ αν δεις το trailer θα ορκιζόσουν ότι άλλοι προσπαθούν να τον πείσουν να εκδικηθεί ενώ εκείνος είναι πρόθυμος να μην κάνει τίποτα και να συγχωρήσει.. 

    Ή τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει εγώ με τα λίγα Γαλλικά μου αλλά και ένα υποτιτλισμένο στα Αγγλικά trailer. 

    Όπως γίνεται πάντα στο KostasBlog, όμως, όταν τη δείτε θα αφήσετε τα σχόλια σας, οπότε... 

    Πρέπει να σημειώσω ότι αυτή είναι η πρώτη και μοναδική ως τώρα ταινία που ο κωμικός Kad Merad (Είναι Τρελοί Αυτοί Οι Βόρειοι) ή 'ο Λαζόπουλος της Γαλλίας' σε δημοτικότητα, υποδύεται ρόλο κακού. 

    Οι φαν του Γαλλικού σινεμά θα είδατε τη ταινία τον Απρίλη στο Γαλλόφωνο φεστιβάλ της Αθήνας, αλλά οι υπόλοιποι θα έχουμε την ευκαιρία μας στις 29 Ιουλίου από τη Nutopia. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 22 ΣΦΑΙΡΕΣ - L'IMMORTEL (22 BULLETS) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top