F VICTORIA SECRET VIDEO: Η ROSIE HUNTINGTON ΣΤΟ TRANSFORMERS 3 - FilmBoy VICTORIA SECRET VIDEO: Η ROSIE HUNTINGTON ΣΤΟ TRANSFORMERS 3 - FilmBoy
  • Latest News

    VICTORIA SECRET VIDEO: Η ROSIE HUNTINGTON ΣΤΟ TRANSFORMERS 3

    Ένα έχω να πω.
    Η Victoria Secret αγαπάει τα μοντέλα της! 


    Πριν λίγες μέρες η πασίγνωστη φίρμα εσωρούχων με τα πιο διάσημα μοντέλα στο κόσμο, έβγαλε ένα video στη σελίδα της στο facebook συγχαίροντας τη δική της Rosie Huntington-Whiteley για το ρόλο της στο Transformers 3 ως αντικαταστάτρια της Megan Fox. 

    Για όσους δε γνωρίζουν, πριν κάποιες εβδομάδες ανακοινώθηκε η αποχώρηση της sexy Megan από το 3ο sequel του Michael Bay και η παραγωγή έτρεξε να βρει αντικαταστάτρια στη ...Fashion TV αντί το Hollywood. 

    Η 23χρονη Rosie ήταν ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι (τα αλλά ήταν της Sarah Wright και Brooklyn Decker) αλλά το κοινό τους ήταν ότι δεν έχουν καμία εμπειρία στην υποκριτική. 

    Έχω την αίσθηση ότι ο Michael Bay θέλει να ξεφτιλίσει τη Megan Fox με αυτόν το τρόπο λέγοντας ότι ‘μπορω να κάνω οποιαδήποτε όμορφη ατάλαντη, σταρ όπως έγινες εσύ’. 

    Όπως και να’χει, το θέμα είναι ότι η εταιρεία εσωρούχων έβγαλε αυτό το video για να πει ένα μπράβο στη Rosie, λέγοντας στο τέλος ‘Go Get’em Rosie! 

    To video είναι από αυτά που σου κρέμονται τα μάτια, αν και η Rosie είναι λίγο αδυνατούλα για τα δικά μου γούστα.  

    Στη συνέχεια μη χάσετε το συγχαρητήριο video της Victoria Secret και ...ας αρχίσουν οι συγκρίσεις:
    Megan ή Rosie;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: VICTORIA SECRET VIDEO: Η ROSIE HUNTINGTON ΣΤΟ TRANSFORMERS 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top