F MULTIPLE SARCASMS - FilmBoy MULTIPLE SARCASMS - FilmBoy
  • Latest News

    MULTIPLE SARCASMS

    Άλλη μια ανεξάρτητη ταινία που θα περίμενες να εξυμνείται από τους κριτικούς αλλά αντίθετα αντιμετωπίστηκε ως πολύ κακή ταινία, είναι το Multiple Sarcasms του πρωτάρη Brooks Branch. 

    Το θάψιμο περιλαμβάνει τα πάντα, από το σενάριο και τη σκηνοθεσία (του ίδιου) μέχρι και τις ερμηνείες, παρά το γεγονός ότι έχει ένα αξιόλογο cast. 

    (Υπενθυμίζω ότι το KostasBlog χρησιμοποιεί το σύστημα αξιολόγησης του Rottentomatoes και του Metacritic - που άλλωστε χρησιμοποιούν και όλα τα υπεύθυνα movie sites - σύμφωνα με το οποίο προσμετρούνται όλες οι δημοσιευμένες κριτικές στο σύνολο τους.
    Η προσωπική αισθηση-εντυπωση-γνωμη είναι φυσικά σε πρώτο πλάνο, όπως πάντα.) 


    Κι όμως, ταινίες με θέμα συγγραφείς με προβλήματα είναι συνήθως οι πρώτες που παίρνουν αστεράκια, κι ας μην έχουν σχεδόν ποτέ επιτυχία στα ταμεία. 

    Πρωταγωνιστής είναι ο Timothy Hutton (Serious Moonlight) στο ρόλο ενός ...



    ...αρχιτέκτονα που αποφασίζει ότι είναι γεννημένος να γίνει συγγραφέας, στη Νέα Υόρκη του 1979. 

    Ψυχακιας για τη γυναίκα του (Dana Delany που τη θυμάμαι αλλά ...δε θυμάμαι που), κακός μπελάς για τους φίλους του και θλιμμένος χωρίς λόγο, κλείνεται με τις ώρες στη τουαλέτα με τη γραφομηχανή για να ...μη μπορεί να γράψει λέξη. 

    Παίζουν ακόμη η Mira Sorvino (που σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η ίδια έθεσε την υποκριτική σε δεύτερο ρόλο για να μένει με τα παιδιά της, έτσι παίζει αραιά και που και μόνο σε μικρές ανεξάρτητες παραγωγές) ως η μοναδική του φίλη, η μικρή India Ennenga ως η κόρη του και η Stockard Channing ως η σκληρή ατζέντης του. 

    Αντίθετα με άλλες ανεξάρτητες ταινίες που  ξεκινούν με μικρή διανομή και στη πορεία ανεβάζουν αίθουσες, το Multiple Sarcasms ξεκίνησε στις 7 Μαΐου σε 15 και κατέληξε να αποσυρθεί μετά από 2 βδομάδες αφού βρέθηκε να παίζεται σε 3 ...άδειες. 

    Σιγά μην το δούμε και στην Ελλάδα. 

    Δείτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: MULTIPLE SARCASMS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top