F HORROR TRAILER PARK : EPISODE 4 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK : EPISODE 4 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK : EPISODE 4

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) όλα τα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.   

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτό και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 

    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.   

    Στο 4ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το Βρετανικό Life Is An Art, το ...ροκαδικο Deadtime, το Γαλλικό The Hunt και το θαλάσσιο The Reef.   

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned! 




    Το Life Is An Art έκανε το ντεμπούτο του στο ειδικό τμήμα των Καννών φέτος, μόλις απέκτησε trailer και είναι πολύ καλό. 

    Ολλανδική παραγωγή αλλά με Βρετανους συντελεστές, το θρίλερ του Jayant R.Harnam είναι μια ιστορία κυνηγιού ενός serial killer γνωστός ως The Artist γιατί σκοτώνει τα θύματα του με μια ...καλλιτεχνική άποψη. 

    Εκτός του ότι φαίνεται πολύ καλό, πρέπει να προσέξετε και τη νεαρή Βρετανη πρωταγωνίστρια Alison Carroll που είναι μπουκιά και συχώριο και που θα τη δούμε και σε άλλο επεισόδιο του Horror Trailer Park...πιο σύντομα από όσο νομίζετε.





    Πριν κάποιες εβδομάδες έπεσε στα χέρια μου ένα teaser trailer μικρής διάρκειας μιας Βρετανικής παραγωγής με τίτλο Deadtime που άφησα να περάσει, αλλά ένα 4λεπτο σχεδόν νέο trailer βγήκε πριν λίγες μέρες και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το δείτε. 

    Ένα ροκ band πηγαίνει στο μάνατζερ του για καινούργιο δίσκο κι εκείνος τους στέλνει σε ένα εγκαταλελειμμένο στούντιο. 

    Εκεί, και αφού ηχογραφούν το πρωτο τραγούδι τους, ένα μέλος του γκρουπ βρίσκεται νεκρό και καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένας μασκοφορος σχιζοφρενής που σκοτώνει στο κτίριο.







    Ξέρετε τη συμπάθεια μου στα Γαλλικά θρίλερ.
    Ένα εντυπωσιακό trailer κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, του Γαλλικού The Hunt του Thomas Szczepanski που βρίσκεται ακόμη στα γυρίσματα. 


    Ένας ρεπόρτερ γίνεται άθελα του το θήραμα ενός κυνηγιού, σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι με έπαθλο χρήματα. 

    Αλλά δεν είναι κι αυτός τόσο αθώος καθώς θα πρέπει να σκοτώσει και ο ίδιος για να επιβιώσει. 

    Καλογυρισμένο φαίνεται αλλά το teaser trailer έχει μόνο μουσική και δε δείχνει πολλά...αλλά και πάλι θα το έχω στα υπ’οψην.


    Teaser "THE HUNT" from Thomas SZCZEPANSKI on Vimeo.





    Δε ξέρω αν είστε φαν των ταινιών με καρχαρίες αλλά φέτος θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να τρομάξετε με το The Reef, ένα Αυστραλέζικο θρίλερ που βρίσκεται ακόμη στο μοντάζ και περιέργως περιγράφεται ως ψυχολογικό. 

    Από τον άνθρωπο που είχε φτιάξει το μέτριο Black Water, τον Andrew Traucki έρχεται μια ταινία όπου δεν υπάρχουν ψηφιακά εφέ και οι καρχαρίες είναι πραγματικοί – ή τουλάχιστον έτσι μας λένε. 

    Το στόρι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (...) όπου 4 νέοι κάνουν ένα ταξίδι με το γιοτ στον ωκεανό όταν αυτό τουμπάρει και βρίσκονται αβοήθητοι στις ορέξεις σκυλόψαρων.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK : EPISODE 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top